Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Prosimy o aktualizację :(

Jakoś nabrałem teraz ochoty do powalczenia... Szkoda, że tak późno się zapisałem i dopiero teraz postawiłęm co nie co :).

Tylko nie ma czym dopalić... Może ktoś che pomóc? (np. pkt weblinku mile widziane :P)

(L)

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ehh, ja przesadziłem i już mogę nic nie zrobić. Dałem google stronę z fizyczną ilością podstron ~2 900 000 i chyba przesadziłem :(

Jeszcze zmniejszyłem do fizycznych 118k co rok temu przy nowej stronie dawało 1,2-2mln według site:

Ale generalnie podziwiam niektórych, że w "normalny" sposób zrobili takie ilości.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Ja też wystartowałem w ostatniej chwili i to jeszcze z przeszkodami... Zarejestrowałem domenę w domenytanio.pl i coś im nie zagrało. Pieniądze mi z konta ściągnęli, domenę zarejestrowali - ale mi nie udostępnili, aż sobie administrator coś wyjaśni. Drugi dzień już sobie coś ustala, a domeny nie mam. Musiałem kupić kolejną domenkę. W Godaddy nie robili mi żadnych problemów.

Napisałem do Jimmiego PW z prośbą o podpięcie innej domeny pod moje "konkursowe konto" - to tak gdyby ktoś z Moderatorów konkursu tutaj przeczytał.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Wszystkie DC ;) tia... ;)

na samym poczatku bylo trzeba dac IP DC na którym bedzie sprawdzany sajt i nie bylo by problemu (teraz zmienne DC jest sprawdzane)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności