Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co mi wiadomo od startu konkursu.

No chyba ze czegos nie wiem.

Sprawdziłem w regulaminie.

BEZ WWW od startu konkursu.

cyt.

1. Uczestnikiem Konkursu może być każda osoba fizyczna, z wyjątkiem organizatorów oraz członków ich rodzin i ich pracowników.

2. Konkurs polega na utowrzeniu domeny z najwiekszą ilością "podstron" zaindeksowanych przez wyszukiwarkę Google zwane dalej parametrem site.

Słowo podstron jest rozumiane w jak najszerszym znaczeniu

Site będzie sprawdzany poniższym wyrażeniem

https://www.google.com/search?q=site:domena.pl&filter=0

A my zabieramy się za szukanie buga.

ZEUS ładnie odskoczyłeś :).

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tzn ja posprawdzałem sobie swoim narzędziem i zobaczyłem że coś jest nie tak.

Update jest co 6 godzin - tylko widać w sprawdzarce były jakieś antyczne DC.

E :) zobacz jeszcze ludzie się zapisują już nie po 1 miejsce tylko by się pobawić linkują zapewne tak by wręcz zabić domene czyli sprawdzić jak bardzo mocno można przeginać ;).

Kurde google spuchnie a ci się 100 K przyda :P.

Szook o Tobie to wiem, ale ty jesteś spamer z krwi i kości więc bedzie wsio OK

Chodziło mi o dzieło z otoczenia Kobisa i Brada... które to już są sprzedawane i mogło to by byc dla nich świetną reklamą... No ale trudno

MKR zgadzam sie - powinni wystartowac albo kogoś wystawić jako swojego konia.

Co do spamu - nie wysyłam żadnych meili ;)

To byłaby jakaś reklama - szczególnie że są to rozwiązania płatne.

Dziś z darmowych udostępnił też querty więc warto się zainteresować.

Natomiast co do zabawek płatnych wydaje mi się że takie produkty powinny najpierw pośmigać jako bezpłatne żeby później je sprzedawać.

I czy już coś wiadomo na temat skuteczności tych softów ? - jakieś opinie znasz MKR ?

EDIT

A może się myle ze najpierw za free - to zaraz wystawie aukcje 9,90 za msc czasu dostępu do milionpage :)

e w fazie testow i na czas testow to ja kazdemu udostepniam chetnemu :) jak sobie dopisze parser.

Traktuje to jako faze testów wersji beta a to jest dobra okazja ;).

One taki to zapodał testowo chyba na 200 domen i jeszcze z 2 userow bo musze zobaczyc jak to dziala i jak obciazy mi baze matke.

Jak zgłosiłeś z WWW to bedzie liczone z WWW.

Przygotuj jakis layout - lewa, prawa tabelka /divy czy jak tam wolisz :D - na rano - dasz adres htmla pokaze gdzie co w stawic :P i jak robic.

Kolega Z PW :) tak samo - layout jakis ala katalogowy , :) czyli szerwsze wpisy , waskie podpowiedzi - i tez rano sie podlaczy bete.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności