Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bardzo chętnie Aqqry :D.

Wole takich co można im wytłumaczyć. Bo wiadomo beta testy to wzajemne zaufanie a nie szkodzenie.

Generalnie chodzi o to żeby :P właczać cache - bo milionkatalog to randoms katalog i na 1 domenie niema koniecznosci odwolywania sie do tego samego tagu co zapytanie.

Zrób jakiś lay katalogowy/blogowy :).

Widze ze kurde testerow jest/ ze ja wczesniej nie szukałem :) bo pozniej beda konieczni tacy co wspolnie beda tworzyli i moderowali te frazy ;) z podpowiedzi by unikac bad wordsow i literówek.

Aqrry to podepnij pod subdomene do konkursu to zapodam wzajemne linkowanie bo milionkatalog takie przewiduje/tematyczne linkowanie katalogow/tagow. Ale tylko jezeli to bedzie subdomena konkursowa itp ;).

No to ja już nie kumam tego 'www'. Najpierw piszesz, że od startu konkursu było bez 'www' i że tak będzie liczone, a potem, że jak kob22 zgłosił z 'www' to będzie liczone z 'www'. Ja zgłosiłem z 'www', przeczytałem, że będzie liczone bez, zmieniłem linki i .htaccess na bez 'www'... a tu niespodzianka. :)

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

EDITHG :) oj zmieniają - kilka banów w onecie za nic nauczyło mnie że nie warto robić dobrych stron.

Np.. ban za to że słowo kluczowe było 2 razy w tytule, albo że kolega dał mi linka a ja jemu :tancze:. I tym sposobem stwierdziłem że poza dobrymi nalezy robić złe.

TOBI zliczane jest bez www w sensie że subdomeny itp. Jeżeli zgłosiłeś www.domena.pl to sam w ten sposób wykluczyłeś subdomeny z zapytania.

Jak widać, lidera raczej już mamy B) Konkurs jest dobrym przykładem jak w miesiąc czasu można dochrapać się fortuny i być "pozycjonerem" wystarczy kupic dziesięć domen na dziesięciu różnych hostingach postawić po 50 subdomen co nam daje 500 adresów z dużym site, czy jest się w tedy już pozycjonerem ? :)

Marketing internetowy dla firm

Kob jest ok teraz ta sprawdzarka. Odwołuje się do IP świezych DC - więc prawdopodobnie ten site spadnie ci w weblinku i tutaj za kilka dni. Wczesniej były te same DC co w weblinku a teraz są te ktore wskazują bardziej realnie.

Sprawdz sobie na DC tych swój site

64.233.161.104

64.233.167.104

64.233.171.104

64.233.179.104

64.233.183.104

64.233.185.104

64.233.187.104

64.233.189.104

66.102.9.104

66.102.11.104

66.249.89.104

66.249.93.104

72.14.207.104

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności