Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety, ale na każdym DC mam 2x więszky site niż wy pokazujecie oraz na niektóryn nawet więcej niż 2x.

Narazie to jest najmniej ważne tylko żeby później było ok.

Dzięki Szook za Twój milionkatalog ;)

Choć dziwne wrażenie mam, że z niego nigdy nie skorzysta/m/łem

(L)

Z DC jest różnie, napewno w dniu finału konkursu zostanie wyłoniona pierwsza trójka, jeżeli ktoś bedzie uważał ze jest przekłamanie w site zawsze przez PW z Jimi bedzie można wyjaśnic, Proszę nie mówicie tylko ze oszukujemy na SITE ;) to nie jest walka o laptopa który bedzie nagrodą w innym konkursie

Marketing internetowy dla firm

Kob ;) a ty wiesz co to weekend ? kurka.

Nie siedze i nie koduje w piekna sobote i niedziele gdy w Szczecinie impreza na 1,5 mln osób.

To chyba zrozumiałe :) że w w weekendy i takie imprezy człowiek nie mysli o pracy.

Poczkaj do poniedziałku ;).

DC są losowe, sprawdze kob jak dla Twoich wskazuje sprawdzarka i jak dc które podałem bo w sumie to dziwne.

Z ZEUSEM była taka sytuacja ale zostało to poprawione więc mysle ze to kwestia rozpropagowania się site w serwerach google. Każda domena inaczej się propafuje po serwerach - google nie działa tak że wszędzie wynik jest taki sam.

Ja myślę że ten konkurs raczej pozwoli zebrać doświadczanie w organizacji i raczej nie ma sie zabardzo o co bić w nim, a wszyscy powinni wyczekiwać "prawdziwego" konkursu :)

Pozdrawiam

M.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

dokladnie tak

to nie jest konkurs w rozumieniu mega konkurs. Tylko przygotowania do wiekszego :) i przygotowanie zaplecza pod wiekszy który zapewne bedzie tak jak to typowe konkursy seo na wybrane hasło i jego wypozycjonowanie.

Narazie poprostu mieli się kilka spraw a to jest wstępniak.

Mimo to warto się zmobilizować.

Afrael dołączył 3 dni temu ma zaledwie 50 kilka podstron i jakoś się nie smuci :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności