Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kazde 30 tys. punktow w e-weblinku zmusi nas do wyteżonej pracy nad googlem

:]

edyta

Wlasnie Aniol udostepnil skrypt do generowania podstron, takze niezla jazda sie powoli zaczyna.

Używaj Cuilla i Hakii

no limit :) bez www, subdomeny created :) delegować sobie domeny z gwiazdkami.

Ja tylko pomocnik konkursu :D.

Udostępnie jednej osobie swoje narzędzie (Afraelowi) w celu przetestowania, sam nie biorę udziału. Chcę zobaczyć ile site wyciągnie osoba raczej początkująca dostająca treść pod zaplecze.

ciekawi mnie ile sięgnie SITE wygrańca, mi się udaje na 1 domenie pociągnąć do 100 tys w miare szybko, później wole następna domene bo walczenie o wiekszy site już zajmuje czasu więcej niż postawienie następnej domeny i zrobienie kolejnego 100k.

Tak wiec bede bacznie obserwował max site.

Z drugiej strony zastanawiam się co na to indeksiara google :) względem takiego wzrostu indeksu.

dla mnie wyciagniecie 100 tys zaindeksowanych podstron to nie lada umijetnosc ale coz jak to sie mowi czlowiek uczy sie cale zycie

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności