Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wszystkim za gratulacje jak również konkurentom za rywalizację. Jeśli chodzi o strategię to musiałbym spytać Mkane czy możemy ją ujawniać :) W tym momencie chciałem podziękować Mkane'owi za współpracę przy opracowywaniu "strategii linkowania"* (w szczególności uwagi odnosnie supplemental'a :) )

*Strategia w cudzysłowiu ponieważ nie była to jakaś wielka narada tylko wymiana doświadczenia w podbijaniu site :)

Ps.

Dla Google - nie jestem Spamerem :P

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ale gdzie drugi winowajca Mkane? Mkane, opowiadaj, co to za cudowna strategia?

p.s. ale różnica .. 210,000 olala. dlaczego 2 luq ? To są 2 różne luq -i?

Gratulacje Zeus (i Mkane), rzeźnia, wyrżnęliście konkurencję bez litości.

Tnx!

Mnie przynajmniej wynik troche zaskoczył, jednak nie ma tego złego co by na dobr enie wysżło. Mam kolejny test do wykonania z przemyśleń po tym konkursie :P

Mkane, opowiadaj, co to za cudowna strategia?

"coco jumbo i do przodu" ot taka prosta strategia :P

Podpowiem Wam tylko , dbajcie o moc zaplecza wtedy "strategia" nie ważna.

P.S.

Zeus - gratulacje!!

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jeżeli chodzi o nagrody to potrzebujemy więcej informacji od uczestników konkursu. Zapomnieliśmy między innymi o PESELU.

Tak więc bardzo proszę wszystkich uczestników konkursu o PW z następującymi danymi:

Imię, Nazwisko, Adres, telefon, email, PESEL

oraz nick lub nicki używane w konkursie.

Co do nazwy domeny jaką byście chcieli to też napiszcie w PW. Wydaje mi się, że będzie to dowolna domena, czyli pl albo com. To jednak jeszcze musi zostać potwierdzone.

W czwartek wszystkie informacje zostaną przekazane do kei.pl i nagrody do Was niebawem dotrą. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności