Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy klienci kei też muszą podawać te wszystkie dane czy wystarczy login z kei?

No właśnie - może każdy poprostu założy konto a Wy tylko podacie co i komu :-)

Pozdrówki

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odnosnie domen - czy beda one rejestrowane tak jakby w 'promocji', ze za rak bedzie trzeba je przedluzyc w kei, czy bede mogl np. za rok ja swobodnie sprzedac, ewentualnie przedluzyc gdzies indziej? Dla mnie jest to bardzo istotna sprawa przed wyborem domeny.

A w przypadku, kiedy wygralem serwer, to czy jakies dodatkowe dane sa potrzebne (poza loginem)?

Czekam dalej na dane. Na razie tylko 8 osób mi je podało. Do poniedziałku te dane muszę mieć. Ci co się spóźnią niestety nie będą mogli zarejestrować domen.

Sprawa techniczna wygląda tak, że podczas rejestracji domeny, musicie podać te same dane, które podaliście mi w PW a w polu uwagi dopisać komentarz "Konkurs optymalizacja.com".

Czyli domeny rejestrujecie sami. To samo się tyczy laureatów TOP3 i kont hostingowych.

Podczas rejestracji jest automatycznie generowana faktura proforma, którą macie się nie przejmować. :P

Wysyłajcie mi swoje dane!!!

//edyta

Co do warunków przedłużenia domeny czekam jeszcze na odpowiedź.

Już mam odpowiedź. Domeny możecie za rok spokojnie przedłużyć gdzieś indziej.

To ja może powtórzę pytanie - czy klienci KEI muszą również podawać swoje dane?

Tak, ja muszę dostać od Was dane, żeby w kei mogli zweryfikować, że dany użytkownik brał udział w konkursie. W przypadku jak masz już konto w kei, to podaj mi takie same dane jak masz u nich na koncie.

Aha, w przypadku gdy chcecie domenę na firmę, to zamiast PESELu potrzebuję NIP i REGON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności