Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz zapewne wszystkim chodzi po głowie jak zrobic w ciagu miesiaca chociaz te 50 tys zaindeksowanych podstron.

Wyniki daja duzo do myslenia i do testowania ale nie powiem sa imponujace.

Używaj Cuilla i Hakii

wyjawic nie wyjawi bo i przeciez po co

ale i tak juz pewne wskazowki i pewne porady sie pojawily

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

wystarczy przeszukać google umiejętnie, jak się umie szukac można znajść strone zeusa, jestem pod wrażeniem tyle wygenerowanych podstron w ciągu miesiąca.. dobiłem sie do tej strony z google, i nieżle wygląda zestawienie paczki.. trochę tego trochę tego.. FOLDER DOBRA RZECZ..

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

z pewnoscia powinien to byc material do nauki na uczelniach wyzszych

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 tygodnie później...

Wasza naiwność jest godna podziwu. Jesteście kontrolowani codziennie przez redaktorków gugiela i jeszcze sie zastanawiacie za co te bany. W dodatku maja pomagiera który już nie ma przyjaciół a zgłaszanie spamu to jego praca bo nic innego mu nie wyjszło. Każdy link w waszych stopkach jest skrupulatnie sprawdzany i za jakiś tam czas ręczne sterowanie wynikami. Trzy lata temu nawet nie przypuszczałem że PiO okaże się tak nieprzyjazne dla pozycjonerów i pozycjonowanych.

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Dawno, dawno temu bo już ponad miesiąc temu Xann postawił pół forum na nogi PiO tematem “Konie ery dmozów,wiki i RSS“. Kilka osób płakało, że im dość dużo poleciało domen. Inni mówili, że wszystko jest “ok”. U mnie również nic ciekawego się nie działo.

Era chyba końmi nie handluje więc se popraw te literówki na swoim wyjechanym srogu. Może i jestem pokemonem ale swoje wiem ... ja u Ciebie nic ciekawego się nie dzieje to postaram się to urozmaicić :)

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności