Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

a kto to wie jaki jest cel konkursu

ja sie zastanawiam czy warto domene zalozyc

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Konkursów teraz będzie wysyp różnych zaczęliśmy od najprostszego bo są wakacje cała gama pozostałych czeka w kolejce aż po najbardziej prestiżowy konkurs na pozycjonowanie stron 2007 wyłaniający TOP10 pozycjonerów 2007. Jaki jest cel ? zabawa.

Marketing internetowy dla firm

To ja mam taki pomysl moze zamiast tworzyc "zaplecze" malo warte lepiej zrobic konkurs na zasadzie kto uzyska wyzszy PR na nowej domenie u mnie rekord to z 0 na 6 (teraz proboje z 0 na 8) wedlug mnie taki konkurs mialby wiekszy sens pozniej taka domene latwo mozna sprzedac.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

... na nowej domenie u mnie rekord to z 0 na 6 (teraz proboje z 0 na 8)...

Prawdziwe czy "dęte"? Jeśli prawdziwe, to jestem bardzo ciekawy tej ósemki - musisz mieć niezłe zaplecze ;)

A co do konkursu, to może go wygrać właściciel dużego śmietnika który poświęci ten śmietnik na rzecz konkursu, w miesiąc 301 jest w stanie przenieść i kilkaset K situ, a może i milion?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

A mi sie nie podoba obowiazek rejestracji, skoro i tak trzeba miec nowa domene to wiadomo ze bedzie miala site 0 - teraz to jest tak ze organizatorzy moga sobie analizowac (praktycznie za free) wszystkie techniki ktorymi posluza sie uczestnicy, reszta nie ma do tego dostepu, ewentualnie ogladaja sobie cyferki w rankingu. Ja tam zamierzam cos puscic ale jesli mam sie juz rejestrowac to za miesiac :P

;)

pozycjonuj.png

mozna własnie poeksperymentowac i zobaczyc jakie techniki się sprawdzają.

A adresów ze stron nie ma dlatego żeby nie było masowego zgłaszania spam raportów. a że całe 4 osoby mają dostęp do panelu no ktos musi.

zycze miłej wakacyjnej zabawy. Po wakacjach będzie, prawdopodobnie "prawdziwy" konkurs na pozycjonowanie.

a techniki do zaindeksowania przydadzą sie na zaplecze ;)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Do czego to dochodzi, juz nawet dyskusje sa przenoszone na blog ZSN :D

A co do wynikow...jak narazie pierwsza trojka ma po 1 podstronie, wiec juz cos ruszylo (ps. przydalyby sie jakies dane archiwalne - mozna zaczac od dzisiejszego dnia - wazne zeby mozna bylo sporzec jak sytuacja sie miala x dni temu :( )

:P

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności