Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Edyta jest to realne o ile indeksujesz nie tylko w oparciu o mapy.

Zresztą frankowi dawałem zabawke która z tego co pamiętam bez map i linkowania poszła chyba w kilka dni na 6-10 K. Ale to już franek wie dokładniej ile to trwało bo ja nie zwracałem uwagi. Widziałem jak indeksują po 60 K tyg.

Ja dochodze max do 20-30 K tylko że przy tak szybkim indeksowaniu po 2-3 tyg leci dość częśto do bana, więc wole do 5 k tygodniowo w pierwszym miesiącu.

:rolleyes: Ja też nie stosuje map, lepiej działa gps.

A wracając do tematu konkursu.

Zapewne będzie tak że za tydzień, dwa będą duże skoki - google dość często wypluwa później indeksy duże. Tak się bawi bawi po 500 podstron a tu nagle bach 30 K.

Choć ktoś tam pisał że strzeli 1 mln site w ciągu konkursu - nie wiem czy już się zgłosił ale czekam na wynik :unsure:.

Cała prawda z site jest taka ze nie ma złotej regóły, można przez miesiąc miec site 1 zeby potem miec 30k lub odrazu po pierwszym liźnięciu miec pare tysięcy. Ten konkurs jest bardzo dobrym na to przykładem.

Dobra, dobra, szpiony, podajcie adresy domen, lukniem sobie na spamik :rolleyes:

Cała prawda z site jest taka ze nie ma złotej regóły, można przez miesiąc miec site 1 zeby potem miec 30k lub odrazu po pierwszym liźnięciu miec pare tysięcy. Ten konkurs jest bardzo dobrym na to przykładem.

Dobra, dobra, szpiony, podajcie adresy domen, lukniem sobie na spamik :)

takie coś dziś znalazłem - https://www.site2k7.eu/ :jezyk1:

https://www.lyric.site2k7.eu/

ja nie mam ani wiki ani dmoza:) tylko moje własne "autorskie" spamy:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności