Skocz do zawartości

Darmowe Linki - PR=4 !

rtofvnt

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
precel chyba się już właścicielowi znudził
I tak jest cały czas zakładają precle żeby po tygodniu je oleć, a więc jaki jest tego sens? Żaden.

Wszystkie arty zostały dodane. Na przyszłość może jednak proszę bez takich tragicznych tekstów - ostatnie wpisy były dodane 31.09 i 1.10 - czyli raptem max. 10 dni temu ... Są precle, które nie działają od miesięcy i piany nikt nie bije ...

I dwa - czasami na opóźnienia składają sie różne sytuacje. Ja od 10 dni jestem chory, łącznie z 4-dniowym pobytem w szpitalu, a mieszkający w Anglii rtvofnt ma przeprowadzkę do własnej wreszcie chałupy, a co oznacza słowo przeprowadzka to chyba każdy się domyśla - to gorzej niż pożar ....

Więcej cierpliwości koledzy i wyrozumiałości ... Jak poczuję się lepiej, dodam również wszystkie wpisy do PQN.pl i EAA.pl. Za utrudnienia przepraszam.

dobrze wiedzieć że precelek jednak żyje - bo dobry, ja już po prostu jestem przewrażliwiony na opuszczone precle, i każdy kolejny mnie wkurza, no ale fajnie że dodałeś arty, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :glaszcze:

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności