Skocz do zawartości

Pewny hosting za granicą.

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pewnego hostingu za granicą. Już od jakiegoś czasu nic nie robię tylko co 6 miechów zmieniam hosting. Uciekając z i365.pl do superhost.pl, myślałem, że będę miał święty spokój. Aż tu się okazuje, że superhost.pl nie może sobie poradzić z marnym katalogiem www i jego bazą 1,38mb :D No ja już nie mam siły. Słyszałem coś o dreamhost.com, ale sięgam się porady tych bardziej w temacie, bo raczej nie chcę znów za kilka miesięcy migrować dalej. Moje minimalne wymagania to: cpanel, bazy bez ograniczeń, transfer 50 gb miesiąc i oczywiście stabilne i sprawdzone bytowanie. Ktoś pomoże, oferta DreamHost.Com wygląda całkiem nie źle. Co Wy na to, a może znajdzie się coś lepszego w podobnej cenie?

:D No ja już nie mam siły. Słyszałem coś o dreamhost.com, ale sięgam się porady tych bardziej w temacie, bo raczej nie chcę znów za kilka miesięcy migrować dalej. Moje minimalne wymagania to: cpanel, bazy bez ograniczeń, transfer 50 gb miesiąc i oczywiście stabilne i sprawdzone bytowanie. Ktoś pomoże, oferta DreamHost.Com wygląda całkiem nie źle. Co Wy na to, a może znajdzie się coś lepszego w podobnej cenie?

hm..jak bardzo ważny serwis, to odradzam, jak średnio ważny, to może być od biedy -

przed chwilką .....był padzik serwerka na którym jestem terminowany na dreamhoście (nie wiem jak długo nie było , ja obserwowałem kilka minut)

[butler]$ uptime

14:47:19 up 34 min, 1 user, load average: 6.20, 6.66, 5.38

[butler]$

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Co do dreamhosta to nie jest źle, było pare downtimów przez ostatnie kilka miesięcy, ale w porównaniu z ofertami z allegro to i tak dobra firma. Pamiętaj, że na dreamhost są kody, które pozwolą znacznie obniżyć koszty za pierwszy rok i wtedy bez ryzyka przetestujesz ten hosting.

jak przenosisz się z hu***** na jeszcze gorszy to tak jest

w Polsce też jest kilka poważnych firm, najlepiej zapytać się ludzi ja polecam w PL: iq.pl

a za granicą tmbnet.pl

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Dzisiaj DH zaliczyl 57 minut downtimeu ale trzeba przyznac ze przed padem serwer mi chodzil ponad 40 dni bez zajakniecia.

Niestety prawda jest taka, ze z takimi parametrami to nigdzie indziej sie hostingu nie kupi. Czasami zdarzaja sie drobniejsze przerwy ale za taka cene jestem az nadto zadowolony ;)

404.tf

Koszt "troche" wiekszy, ale tam bedziesz panem sam dla siebie...

To "troche", to trochę za dużo, ale oferta ciekawa.

Pamiętaj, że na dreamhost są kody, które pozwolą znacznie obniżyć koszty za pierwszy rok i wtedy bez ryzyka przetestujesz ten hosting.

Kodów jest wieje to fakt. Znalazłem GIVEME90, daje $90 rabatu, gdy wybierze się roczny hosting :)

jak przenosisz się z hu***** na jeszcze gorszy to tak jest

To prawda i365.pl oraz superhost.pl, to wielka porażka! Nie polecam nawet dla zaplecza. A serwer s83, na którym mam swoje konto, na kilku forach jest opisywany jest jako najbardziej awaryjny w superhost.pl :D

Niestety prawda jest taka, ze z takimi parametrami to nigdzie indziej sie hostingu nie kupi. Czasami zdarzaja sie drobniejsze przerwy ale za taka cene jestem az nadto zadowolony :P

Przejrzałem wiele ofert z za oceanu i ta oferta bije resztę.

Czy ktoś podsumuje jeszcze dreamhost.com?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności