Skocz do zawartości

Sorry ale bede uparty (update google)

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

papieros: gwoli wyjaśnienia:

Jeśli ktoś formułuje "prośby" w podobny sposób: "muszę się dowiedzieć i już", "jakbym wiedział to bym nie pytał", "potrzebuję wiedzy, forum od tego jest" czy "czas mnie goni" to sobię myślę, że "google zamknęli", "przywiało gości z pewnego webmasterskiego forum", "niepotrzebnie sam pisałem maturę".

ps. co do tego, że ktoś wziął moje "żądania" poważnie - nie odpowiadam za błędy w sztuce lekarskiej (chirurgicznie usunięte poczucie humoru).

ps2. bez urazy, nie chciałem Cię zgasić papieros.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Hm, i jeszcze personalnie troche :)

CAN, a o statystyce slyszales, wartosc oczekiwana, wariancja, rozklad 

prawdopodobienstwa  i takie tam ... gratuluje wiedzy i ...znajomosci na targowej.

Jednak idz do najbliższej wróżki, będziesz miał odpowiedz podobną do rachunku prawdopodobieństawa i Twojej "waria(n)cji".

Złośliwość : CAN i 'wywalić' niezeła kombinacja. :) , jeśli wiesz o co mi chodzi.

"can" ma ponad 10 znaczeń, ale pisany CAN ma chyba jedno, jeśli wiesz co mam na myśli. Tłumacz to sobie jak chcesz, mnie to rybka.

Niestety takich powielanych tematów jest coraz więcej, a potem płacz że znalezć nic nie można.

Zanim zaczniesz pozycjonować to naucz się szukać.

Jak dla mnie EOT.

papieros: gwoli wyjaśnienia: 

Jeśli ktoś formułuje "prośby" w podobny sposób: "muszę się dowiedzieć i już", "jakbym wiedział to bym nie pytał", "potrzebuję ...

domains, sorry, ale popatrz sobie na historie postów - pierwszy mój post, zaczyna się: 'sorry być może już było...' bo wydawało mi się, że linki do takich badań (jak podał kazur) na forum o optymalizacji to podstawa - ale nie mogłem ich znaleść (szukałem) - gdyby ktoś mi od razu podrzucił linka

takiego jak kazur, i powiedział, że to już było pochylił bym czoło i powiedział: rzeczywiści było, źle szukałem, jestem , ale nie -

dostałem w odpowiedzi ochrzan, że to już było i bezuźyteczny zbiór linków z wyszukiwania jeża. Gdybym miał cudowny klawisz do wyszukiwania, który zwraca mi info takie jakie dokładnie chce to bym nawet nie myślał żeby zadawać na forum jakiekolwiek pytania, bo po co?

Jak widze kilka osób skorzystało i zainteresowało się linkiem kazura,

ergo topic uważam za przydatny nie tylko dla mnie. :)

PS. Nie zgasiłeś mnie, zgasiłbyś mnie gdybyś od razu podesłał dobrego linka i powiedział, że już było :)

HAHAHAHAHA :)))

ROTFL ROTFL ROTFL :)))

DOSKONAŁE :)))

Mrrr, moje wypowiedzi mają już mirrory! ;)

Podepnij jeszcze linki do dwóch szukarek bo tylko pierwsza działa :)

Pozdrawiam, J. ;)

(A nieużyty jeszcze tylko z jednej strony, ale coś mi się zdaje że do dzisiejszego wieczora) ;)

(A nieużyty jeszcze tylko z jednej strony, ale coś mi się zdaje że do dzisiejszego wieczora) :)

Jez, uwazaj zeby ci kobitka nie powiedziala, ze ostatnie jajeczkowanie miala gdzies kolo 1stycznie i jakos tak jajeczkuje mniej wiecej,

nieregularnie co miesiac, a jak chcesz sie dowiedziec czy nie bedziesz tatusiem, to sobie przeweruj kalendarzyki , hi, hi, hi

PS. Czasami potrzebna jest jak najdokladniejsze info, cbdo. Sic.

Pozdro i milego wieczoru, pozdrow partnerke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności