Skocz do zawartości

GoogleSite monitor

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podczas uruchamiania ? czy podczas działania blad ?

Aplikacja powinna mieć w sobie wszystkie wymagane biblioteki :)

Programy w windows szukają bibliotek najpierw w katalogu programu a potem w katalogach systemowych

MSVCP71.dll jest bardzo popularną biblioteką i zazwyczaj jest w systemie.

Ja mam ją w 20 egzeplarzach (Nero 8 sztuk, Vmware 2 sztuki , Mysql i jeszcze pare innych)

Jakiego masz Windowsa XP czy Vista ? Obstawiam że VISTA, już szukam rozwiązania ....

Wiecie jak to jest... czasami trzeba zarobić trochę $$$ i napisać coś komercyjnego :) co troche odrywa mnie od pisarstwa ;)

Cieszę sie że komuś moje programy pomogły (O ILE POMOGŁY). Nowa wersja powstaje więc powoli. Na pewno pochwale sie jak bedzie pierwsza wersja ALPHA.

• 1 miesiąc temu...

Tak , o programie ;)

Jak dla mnie spelnia swoje podstawowe zadanie. Jak ktos ma setki domen jest naprawde przydatny.

Ps. - masz zamiar je jeszcze udoskonalac ? Bo zawsze mozna by cos do niego przypiac...

I do tego miał być ten program, hurtowe monitorowanie :D

Niespodziankę szykuje na gwiazdkę , nowa wersja bedzei troche rozbudowana bardziej i będzie miała coś czego jeszcze nie ma żaden program nawet WebCeo który tak często chwalę ;)

* aplikacja wielowątkowa
Aplikacja wielowątkowa i 6 żądań HTTP GET dla adresu www.google.pl trwa średnio 30 sekund. To ile ten program uruchamia wątków 1den ? ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

to już poprawione , teraz sprawdzenie 100 domen to czas jakiś 11 sekund

Niepotrzebnie dałem pauzy aby google nie zabanowało, i trochę przesadziłem ostatnio wykonuję kilkukrotnie w ciągu dnia sprawdzenie po kilkaset domen i na razie nie ma bana

przydała by mi sie lista kilku tysięcy domen to wtedy mógłbym przeprowadzic test przy jakiej ilości domen GOOGLE BLOKUJE

jak ktoś ma coś takiego to ja poproszę bo już mi sie pomysły skończyły ;) co można monitorować :D

ewentualnie miejsce w sieci gdzie jest taka lista , może jakas lista precli w formacie TXT a nie HTML :) ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności