Skocz do zawartości

GoogleSite monitor

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma to jak precyzyjne określenie

"w sumie to posypal mi sie kompletnie", czyli co Kamienica sie zawaliła czy jak :aggressive:

Jak napiszesz precyzyjnie co nie działa albo podeślesz mi plik z bazą danych to wtedy poprawię.

Cytując tekst jaki zawsze mnie witał na jednym serwerze:

Awarie prosze zglaszac na adres ...@.... gdyz inaczej o nich sie nigdy nie dowiem..... - a co za tym idzie nie bede w stanie ich usunac

Powyższe stwierdzenie nie było kierowane do autora.

A oznaczało - pamiętam że wywaliło błędy ale nie mam czasu teraz ich wypisywać.

Przy starcie :

Googlesite: GoogleSite.exe - Nie znaleziono punktu wejścia

Nie znaleziono punktu wejścia procedury mysql_server_end w bibliotece LIBMYSQL.dll.

PHP4Delphi

---------------------------

PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\Program Files\PHP\ext\php_mysql.dll' - Nie można odnaleźć określonej procedury.

in Unknown on line 0

Przy scanie: Błędy z LIBMYSQL.dll

Czy w katalogu programu masz php.ini , php5ts.dll ?

Czy masz plik php.ini w katalogu windows ? windows/system windows/system32 ?

Jaki system operacyjny ?

Tak na szybko to można ściągnąć libmysql.dll https://wilno.bulkowski.pl/libmysql.dll i wgrać do katalogu programu albo do windows/system32

Widzę, że bardzo zaawansowany program - dobra robota Maximus Marius :)

Ale zauważyłem mały bug, a mianowicie jak klikamy Start program rusza, klikamy Stop, ale pasek postępu nadal się przesuwa co sugeruje, że program działa nadal...

I dziwnie się zachowuje jak wykonujemy następującą akcje:

- klikam na + w celu dodania adresu;

- wpisuję adres w pole adresowe;

- wybieram aktualizuj zaznaczone;

- pojawia się cos takiego Okno programu:

- jak klikam na OK w okienku komunikatu skończyłem dodany adres znika i program przechodzi do stanu sprzed dodania adresu :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy w katalogu programu masz php.ini , php5ts.dll ?

Tak

Czy masz plik php.ini w katalogu windows ? windows/system windows/system32 ?

Tak , byl w windows , aczkolwiek inny poniewaz mialem zainstalowanego krasnala.

Podmienilem dla testu. I pozostal juz tylko jeden error.

Podczas startu scanowania - Call to undefined function curl_init() in c:/sciezka_do_gsite.exe on line -1

Jaki system operacyjny ?

XP Home

Tak na szybko to można ściągnąć libmysql.dll https://wilno.bulkowski.pl/libmysql.dll i wgrać do katalogu programu albo do windows/system32

Podmienilem , blędy z libmysl zniknely.

• 10 miesięcy temu...

Nie działa a działał , czy nie działał nigdy na VISTA ? Bo to dość istotne ?

Mogę opublikować wersję która zasypie Cię komunikatami co robi program tam w środku, to na pewno znajdziemy błąd.

Jak to wyglad pod VISTA

1) Sciągnełem ze strony https://seo4you.pl/pozycjonowanie/googlesite/

wersję 1.0.4 (2008-08-17)

2) Jak sie uruchomi jako administrator wszystko działa pod VISTA (prawy przycisk myszy-> Uruchom jako administrator)

To tak na szybko, a ja sobie poczytam o CreateFileMapping bo nie wiem czemu nie che działać pod vista

czy moge prosić o spakowanie wszystkiego do jednego ZIP-a i wysłanie do mnie linka gdzie to położyłeś ?

To musi być problem w konfiguracji programu, szybko naprawię i odeslę poprawione pliki.

Jak nie możesz wysłać plików daj znać , coś wymyślimy

• 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

zamierzasz aktualizowac programik do nowej wersji googla?

jak dla mnie twoj programik byl genialny

gdyby przy okazji jeszcze by wprowadzic mozliwosc ustawienia przerwy czasowej miedzy odpytaniem... ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności