Skocz do zawartości

Dziwne praktyki ING

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się Was dowiedzieć, czy spotkaliście się z czymś takim, że otrzymujecie telefon z banku ING i konsultant chce się z Wami spotkać aby zaproponować rozwiązania dla biznesu.

Trochę mnie to zdziwiło bo dzwonili na domowy numer telefonu gdzie go nigdzie nie podawałem :/

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

do mnie Tele2 wydzwania proponując rozwiązania telekomunikacyjne :) czasami ktoś inny proponuje rozwiązania do spania, tj. poduszki z naturalnej wełny, czajnik gratis...

jeżeli numeru nie podałeś to pewnie jakaś 'akcja' z książki telefonicznej,

może zadzwoń na infolinię, pewnie będą wiedzieli o co chodzi..

Ale tu chodzi o to, że chcieli rozmawiać ze mną i wiedział, że niedawno zarejestrowałem firmę, więc jakaś akcja odpada.

a to jakiś problem? Do mnie dzwonili 2 dni po założeniu firmy z WBKu, pewnie z GUSu biorą dane.

A jeszcze jedno jak ktoś się z nimi umówił niech napisze co oni tam oferują

Nie mam czasu na wciskanie kitu więc u mnie mają (najtwardsi) max minute :) Z tego co mówił znajomy chodzi o jakieś bzdurne ubezpieczenia/coś z emeryturą (czy cos takiego :P )

Ta.. w ciagu tygodnia od rejestracji dzialalnosci dostalem tyle ofert kredytowych ('100 tysiecy od reki'), ze gdybym wzial wszystkie to moglbym sie w jakims przyjemniejszym klimacie na kilka lat zaszyc ;-)

c2h5oh

"The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners"

Kolczyki | Biżuteria Swarovski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności