Skocz do zawartości

RSS - darmowy link

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nie czytaliście jeszcze "Certyfikatu etycznego pozycjonera" Cerebru, to zachęcam. Posunięcie jest doskonałe, można spokojnie pozazdrościć otwartego umysłu.

Cerebru (bo pewnie to czytasz): zachęcam do promowania projektu.

Pozdrawiam, J.

jez:

Sorry, ale jeśli ktoś się da nabrać na ten śmieszny znaczek który jest zwykłym i chamskim linkiem do strony Cerebru, to jest po prostu głupi.

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

Sorry, ale jeśli ktoś się da nabrać na ten śmieszny znaczek który jest zwykłym i chamskim linkiem do strony Cerebru, to jest po prostu głupi.

Juz wole wstawic "SEOPL" i zalinkowac do forum.

PS.A swoja droga zgazam sie z zasadami...

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Tak myślisz? Popatrz na linkor.pl, czy linkuj.pl. Przecież nikt widzący do czego to prowadzi w dłuższej perspektywie nie będzie przy pomocy tego pozycjonował własnych stron.

Przecież najłatwiej się zyska na amatorach. Lepiej sklecić ładny PP i miły tekst dla leszcza ;) którego strona ma to PR3, niż mieć w swoim systemie programistę, który jeszcze będzie nie daj Boże zadawał pytania. :)

I popatrz! Przy odpowiednim nagłośnieniu sprawy, parę (-dziesiąt? -set?) osób wstawi certyfikaty etycznego SEO. Pewnie będą wśród nich takie, które nie rozumieją HTML. A prestiżowy certyfikat profesjonalnego, etycznego pozycjonera, zdobi moją stronę. :)

Swoją drogą, też coś takiego robię, ale na zupełnie innej płaszczyźnie. ;)

Pozdrawiam, J.

Zgadzam się z jezem. Poza kilkoma drobiazgami (punkt 8 - używaliście kiedyś taga ALT?, punkt 9 - tego wogóle nie rozumiem) Cerebru wydumał genialny sposób na pozyskiwanie linków od rozmaitych frajerów, ciekaw jestem jak na tym wyjdzie. Tymczasem webinside spada na dno, niżej nawet niż DI...

A wracając do tematu - na rsspl.org też dostaje się linka, ale na krótko (na czas w którym jest się w "nowościach"), cały katalog nie jest niestety polinkowany tylko dostępny za formularzem szukania.

Może nie genialny, bo powtórzony za zachodnimi rozwiązaniami, ale bardzo dobry. ALT? Wojtek, przecież ALT to megadopał ;), jeżeli tylko wierzyć że roboty je czytają ;). 301? Ależ oczywiście, brzmi poważnie, Google zaleca, więc statystyczny "frajerzy" może pochwalić się certyfikatem, że rozumie to pojęcie. ;)

Odnośnie formularza, Wojtek - nie wiem czy Cię zdziwię, ale (zauważyłem to kilka dni temu, może późno) Google podąża za formularzami. Co prawda nic nie wpisuje, ale wciska "submit". Dostałem kilka dni temu maila od GoogleBota:

-------- MAIL Z FORMULARZA WWW --------

OD: 

Email: 

Telefon: 

Sprawa: 

-------------- PYTANIA ----------------

---------------------------------------

HOST: crawl-66-249-65-170.googlebot.com

IP: 66.249.65.170

(prawie popłakałem się ze śmiechu, prawie jak pusta koperta chyba z jakimś proszkiem ;), do tego skurczybyk się nie podpisał ale poznałem go po odciskach palców) ;)

Pozdrawiam, J.

Może nie genialny, bo powtórzony za zachodnimi rozwiązaniami
To nie zmniejsza jego genialności :)
ALT? Wojtek, przecież ALT to megadopał :)
Może i megadopał :) chodziło mi o to, że prawdopodobnie spora część ludu po przeczytaniu tego zacznie szukać info co to za tag - sam nawet szukałem i nic nie znalazłem. Ale może się okazać, że na przekór "zasadom" ktoś wstawi do kodu <alt>słowa kluczowe</alt> ;)
Google podąża za formularzami. Dostałem kilka dni temu maila od GoogleBota:
Ładne, przyznaję. A zaindeksował stronę "dziękujemy za wysłanie wiadomości" (tak jak strony z JSowych linków które pojawiają się w indexie dziarsko)? Widzę, że kilka stron z listy kanałów rsspl.org zna, ale nic poza tym (przynajmniej nic z linkami do stron z których są RSSy).
??? co masz na mysli ???
Głównie to: https://www.webinside.pl/news/983 - od dawna poziom im spadał, chociaż wszystkie tego typu serwisy (od martwej już chyba infojamy aż do chipa i idg) zapodają beznadzieję i ciekawe info wyławia się coraz trudniej.

Eh.. ja miałem "zgłoś post moderatorowi" i ustawiłem początkowo możliwość klikania dla wszystkich.

Po kilku dniach miałem takie ilości spam reportów, że nie mogłem się połapać.. zaczałem się zastanwiać, komu się nudzi i mi klika.. dopiero po jakimś czasie skapnąłem się, że to google.. (zobaczyłem stronę informującą o poprawnym zindeksowaniu w google)..

no pięknie. Te roboty nieraz są faktycznie upierdliwe ;p

pozdr.

10 Zasad obsługi taczek

1. Taczka ma zawsze naoliwione kółko.

2. Taczka nie posiada trzecie rączki.

3. Taczka nie skrzypi na zakretach.

4. Taczkami nie wywozimy ludzi z zakładów.

5. Taczka nie posiada ukrytego silnika do wyręczania robotnika.

6. Taczka nie używa hamulca ręcznego /zjazd na ręcznym zabroniony

7. Taczka nie używa podrasowanych kółek z gumoleum.

8. Taczka nie posiada miękiego kosza wewnętrznego

9. Taczką jezdzimy maxymalnie 301 rzy dziennie.

10. Mienie twoje mieniem ogółu.

Jesli twoja taczka spełnia te wymagania umieśc na niej rysunek

OWCY

Podpisane Głowny Baca na Hali

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać 8) jak to przeczytałem tam na stronie ;)

Jak ktoś z forumowiczów ma Talent graficzny proszę o zrobienie mi takiej samej ramki certyfikatu jak na orginalnej stronie

Z góry dziękuje ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności