Skocz do zawartości

Jest opcja, zeby sprawdzic slowa kluczowe w gogle

pavka

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jakis pomysl , program jak sprawdzic na jakie slowa kluczowe pojawia sie dana domena w goglach powiedzmy na top10 tylko?

Czasami sa to glupie slowa i slabe ale mozna trafic na cos fajnego np na 10 miejscu i tanim kosztem wtedy podciagnac do top5 czy wyzej kilkoma anchorami.

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

a jest sens wziac slownik jakis polski np ze scrable polskiego i niech robi pytania i szuka glownych slow ew. pozniej tylko odmiany recznie sobie sprawdzac ktora korzystniej czy , zeby to byl sens to zeby nie dostac bana musialby skrypt chodzic tydzien?

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Nie bardzo rozumie. Google powinno pokazywać Twoja stronę na wszystkie słowa i ich połączenie występujące w zindeksowanym tekście. Rozumie, że chodzi Ci tylko o słowa które występują w TOP 10. Takich słów "pojedynczych" zbyt wiele nie będzie jeśli nie jest duży i stary, a pozostałe słowa powinieneś wiedzieć ;)

No tak, tylko to na co wchodza to juz wiem ale ostatnio znalazlem 1 wejscie np z tej frazy:

https://www.google.pl/search?q=basen+w+strz...zukaj&hl=pl co bylo na pewno swoistym "fartem" bo byla na 11 miejscu, dodalem 2 anchory i mam od 1 lipca juz 40 wejsc na to jak jest na 2 miejscu stad moje pytanie, korzysci jak widac po tym jednym slowie sa naprawde warte uwagi, a to co w statach zauwazylem to juz staram sie podciagac codziennie, drugi przyklad

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ro...+Google&lr= - no gdzie "robert janson" gdzie ja ;) a roznica wejsc jesli to jest top5 po paru anchorach jest naprawde warta uwagi

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności