Skocz do zawartości

Jak przekonać kobietę...

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

Jakich argumentów użyć aby kobieta stwierdziła ża pomysł zakupu nowego sprzętu audio (wzmacniak ;) lampowy + kolejne 200 wat w pokoju) to o wiele lepszy pomysł niż zakup nowych mebli (jakieś szafki regały ble...). Bo już nie mam siły, ani argumentów...

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Powiedz, że na nowych głośnikach wygodnie jest powiesić nowy płaszcz z lisa, który z przyjemnością Jej niebawem kupisz. Lampki za********e świecą i będą ozdobą każdej prywatki dla Jej przyjaciółek. A ceny mebli tak lecą na łeb i szyję, że warto zaczekać na promocję.

@kaviorek - ściemy z obniżką już nie przejdą, tata w 1979 roku kupił amplituner radmora za kilka wypłat, jak opowiadał mama: mówi to włącz posłuchamy..., ale nie było wtedy kolumn w sklepie więc było kilka dni "ciszy" w końcu gdzieś kilkaset kilometrów dalej udało mu sie dostać głośniki, i jakoś przeszło, amplituner gra do dziś, kolumny niestety już spaliłem - złe ohmy. Jakieś 10 lat temu dokonaliśmy z tatą kolejnego zakupu sprzętu wtedy podaliśmy mamie 25% wartości i jakoś przeszło,... niestety moja kobieta zna tą historię

@edyta - Ania bo tak ma wybranka mojego serca na imię, pracowała przy sprzedaży mebli, zna cennik lepiej ode mnie

@gostek_ - Ania też pozycjonuje...

heh prosze o kolejne propozycje...

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Sprawa jest prosta :P

Zarabiasz? -> Coś jest Ci niezbędne do życia? -> Kupujesz :)

Najlepiej postawić kobietę przed faktem dokonanym, no chyba że rzeczywiście macie wspólne konto i Ona zarabia znacznie więcej niż Ty ;)

p.s. Mocniejsza wersja - pokaż Jej papiery rozwodowe ;)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

nie no sami egoisci :)" kup i nie bacz na nia " rotfl :P

podobal mi sie pomysl z lisem ;) ale lis juz nie jest modny ;-)

tak wogole gratuluje wyboru ;) lampy oj sam bym chcial taki wzmacniacz miec ;-)

co do sposobu zapros na randke do restauracji, full of romantish badz obrabiaj obrabiaj obrabiaj i porusz temacik bardzo delikatnie i da jakos rade ;) ja tak stosuje ;):D:D i dziala ;]

To delikatna misja, ale zaprowadź ją do sklepu, pytaj o opinię, radź się, czy to, czy tamto, aż to ona wybierze właściwy sprzęt. To trudne, ale wygląda na to, że powinieneś się tego nauczyć - wszystko musi wyglądać tak, że to będzie jej decyzja.

Eksperyment Discover.pl

Najlepiej kupcie i jedno i drugie podejrzewam ze meble w stosunku do ceny wzmacniacza będą symboliczną kwota.

Jezeli zarabiasz to Ty decydujesz, najlepiej jak dwie osoby pracują w związku, jak kobieta che mieć meble to sobie kupuje ja tam sie nie przeciwstawiam :) A Ty sobie kup wzmacniacz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności