Skocz do zawartości

Bład 404 robots.txt (nie znaleziono)

Rekomendowane odpowiedzi

Buahahaha...

Nie denerwuj sie Amigo. Od poczatku, po krotce:

14 dni temu pojawila sie moja strona w internecie a wraz z nia aktywowalem wiele linkow z PR 6, 5, 4, 3, 2 + zaczely wprowadzac moja strone systemy katalogujace - w sumie okolo 70 katalogow dziennie.

Zauwazylem po kilku dniach wzrost pozycji :) Jednak nastepnego dnia zostalem wyrzucony az na 36 pozycja w wyszukiwarce google.

Zaczelem sie martwic, wiec wylodowalem m.in. na tym forum.

Ktos mi doradzil bym sprawdzil strone/zweryfikowal ja w narzedziach dla adminow google. Tam zauwazylem blad 404 robots.txt, wiec pomyslalem ze to jeden z powodow mego znikniecia z google. Dlatego tez dzis z pomoca znajomego blad ten zostal poprawione...

Hmm...dzis dowiaduje sie, ze nie koniecznie jest to dobre rozwiazanie, dlatego tez ponawiam zapytanie:

CZY W MOIM PRZYPADKU WARTO BYLO POPRAWIAC BLAD 404 ROBOTS.TXT - nie chce kolejnych problemow :(

Wybacz za brak fachowosci w wypowiedziach itp Jestem fachowcem w zupelnie innej branzy (i nie musze sie na tym znac - net to dla mnie czarna magia).

Bede Ci baaardzo wdzieczny za wyrozumialosc i pomoc/odpowiedz na pytanie.

Pozdrawiam.

nie tylko jego zakręciliśmy:

User-agent: *

Disallow:

zgodnie z tym https://www.spiders.pl/robots_txt-syntax.php

wpuszcza robota na stronę jak w masło ;)

edit:

jeżeli masz w pliku robots.txt to co wyżej napisałem, to w Twoim przypadku nie ma to znaczenia na pozyconowanie, mam ci to faxem wysłać?

a problemy i tak będziesz miał, bo nie masz pojecia o tym co robisz :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

pomocy, potrzebujemy kogos kto umie tłumaczyć jaśniej...

człowieku, nic nie sugeruje, stwierdzam, że to czy będzie ten plik (z tekstem jak w kodzie) czy go nie będzie wogóle, nie ma najmniejszego znaczenia, ani ani, więc co zrobisz to zrobisz, tylko nie pytaj co masz zrobić...

- Reklama -

Kurka wodna...moze wyda sie to dla Ciebie baardzo smieszne, ale jestem poraz drugi w zyciu na forum, zaczynam sie tu gubic... :)

Przy okazji piszesz nieco innym jezykiem/fachowym. W tym temacie wolalbym bardziej na chlopski rozum ;)

Teraz odnioslem wrazenie, ze mam pozostac z obecna opcja na stronie. Przypominam, ze blad zostal poprawiony i nic tu juz nie bede poprawial/zmienial.

Wnioskuje, ze nic mi to nie zaszkodzi (pomimo mego nieco agresywnego linkowania i katalogowania).

Jesli znowu cos pochrzanilem...wybacz :(

no ubawiłem sie...

może inaczej:

zostawisz plik (z tym kodem co podałem, podkreslam, bo wstawisz jakis inny, zablokujesz i będzie bieda) - dobrze

skasujesz plik - tez dobrze

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności