Skocz do zawartości

Problem z linkami w site:

kacper

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż chciałem zwiekszyć linki w mojej stronie i dodałem jeden nowy

gógel był wczoraj i zaindeksował jeszcze raz strone z noiwym linieim (jest ona na innej domenie) i teraz tego linka nie widać w site:

Jak ktoś chce to moge podać adresy i sami sprawdzicie....

Jest jakieś opóźnienie z dodawaniem linków do site: czy robi to jaięs inny bot???? - to dla mnie ważne

Ludzie LITOŚCI !!!! ja rozumiem, że można nie skumać samemu, że jest taka funkcja jak SEARCH - ale na Boga, czytając forum co 5 sekund napotyka się na post naprostowujący - moderatorzy mają już chyba psychicznie dość odpowiadania na tego typu posty.

POPRZEZ SWOJĄ IGNORANCJĘ DOPROWADZICIE ADMINA I MODERATORÓW DO CHOROBY PSYCHICZNEJ I FORUM PADNIE .... - I CZEGO SIĘ WTEDY DOWIECIE??? 8)

Tak więc dbając o swój jak najlepiej pojęty dobry interes - korzystajcie z funkcji phpBB - SZUKAJ

osobiscie zgadzam sie walkoś-em po co pisac bzdurne zapytania ?

Ja osobiscie siedze na forum od dawna, ale w wiekszosci jestem biernym userem.

Wszystko jest w archiwum tego forum ;-) Nawet nie trzeba uzywac SEARCHA z phpBB wystarczy wpisac w googl-u " szukane słowo site:optymalizacja.com" ;-)

Pozdrawiam wszystkich S.E.O. ;-)

Na kit wasze worum!!! Lepiej zadawać pytania na zachodzie tam przynajmiej dostaje sie konkretne odpowiedzi i nikt sie nie pluje...

Najlepiej dajcie wielki napis, że nie weolno tutaj umieszczać nowych postów...

A tak konkretnie to jak usunąc sieibe z tego forum ?

Musz wykonac zapytanie DELETE FROM " . USERS_TABLE . " WHERE user_id=1109 :)

Jak dla mnie to forum jest ok. Hmm ale to prawda Polacy mają dziwną mentalność odsylania wszystkich do szukaj/archiwum etc. A na zachodzie odpowiadaja :mrgreen:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Tez to zauwazylem, tylko ciagle odsylanie do archiwum.

szukać trzeba umieć.

uwierz mi - umiejętność znajdywania informacji to cecha bardzo pożądana.

podawanie odpowiedzi po raz któryś jest nużące i zniechęcające.

i dużo fajniej rozmawia się z kimś, kto potrafi wskazać źródło informacji, znaleść coś ciekawego w archiwum, nawiązać do tego co ktoś powiedział kiedyś...

Tylko czesto jest tak, ze juz czytalem artykuly do ktorych odsylacie i fajnie by bylo jakby ktos cos nowego i swiezego napisal w danym temacie, bo troche dziwne jest przyjmowanie za pewnik wszystkich starych wypowiedzi, mozliwe ze ich autorzy nie zawsze mieli racje... szczegolnie w tak bardzo niepewnym swiecie SEO.

kacper

W sumie to zadales pytanie na ktore nie ma odpowiedzi, bo link: i site: to dwie rozne rzeczy.

Pamietaj jednak, ze na wyniki swoich dzialan trzeba czesto czekac kilka mieisecy, wiec jezeli dodales jakies linki tydzien temu to nic dziwnego ze nie widzisz roznicy. Poza tym, site: w google ostatnio jest bardzo rozny jezeli chodzi o wyniki i przewala sie ten temat w roznych postach od kilku tygodni, a link: znowu jest niewiarygodny i nie mam pojecia po co ta komenda jest uzywana.

Tez to zauwazylem, tylko ciagle odsylanie do archiwum. Moze najlepiej zablokowac to cale forum tak zeby juz nikt nie mogl zadac zadnego pytania...

POwinno sie zkierowac do odpowiedniego watku, ale nie kazdy to robi.

Pytania zadawane czesto sa albo niejeasne albo zbyt ogolnikowe, typu co mam zrobic albo podstawowe i odpowiedzi mozna zanlezez czytajac FAQ i podstawy pozycjonowania.

A tak konkretnie to jak usunąc sieibe z tego forum ?

Jezeli masz taka potrzebe, to musisz wyslac PW to jednego z administratorow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności