Skocz do zawartości

Nowe reklamy YoYo a Adsense

mkuczma

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. nie wiem, czy ktoś na łamach forum o tym pisał, ale chyba nie, skoro nie znalazłem :rolleyes: . Może najpierw przedstawie moją sytuację: mam stronę w YoYo (głupi byłem jak ją zakładałem). Strona ta generuje naprawdę spoprą ilość wizyt, jest w czołówce wyszukiwań w google, jednak co mi z tego skoro $ z tego nie mam. Kiedyś yoyo wyświetlało reklamy adkontekst, teraz przestawiło sie na swoje własne. Nie uważam zeby były one podobne do tych z adsense. Jak to jest waszym zdaniem: można wstawić adsense na obecnym yoyo?

/Do Lolki i Stwor

Yoyo zabrania robienia przekierowań ze stron na ich serwach

Boksy yoyo odróżniają sie od adsense zreszta sami obczajcie, zresztą to nie są reklamy kontekstowe (nie dopasowują się do treści strony)

Na jaki adres mailowy trzeba wysłać zapytanie i ile trzeba czekać na odpowiedź google bo chyba skieruje takie pytanko o te reklamy

/Do Lolki i Stwor

Yoyo zabrania robienia przekierowań ze stron na ich serwach

Jak takie cwaniaki, to zrób tak: stronę główną zostaw u nich, a cały serwis przenieś gdzies indziej, łącznie z blixniaczo podobną homepage. I z yoyo wszystkie linki niech kierują do konkretnych podstron już na twoim serwisie. A gdy ktos z podstrony będzie chciał wrócić na główną, wróci już na twoją (bo takie dasz linki)

Oczywiście łatwość zrobienia tego zalezy od skryptów, jakich uzywasz, ale może dla $$$$$$$ warto pogrzebać:D

;):):)

co by tu wstawić...

Dobra koledzy, dzięki za propozycje ale aż tak na tych sprawach to ja sie nie znam: według mnie po prostu nowe reklamy yoyo nie kłócą sie z tymi z adsense i można umieszczać je na stronie "yoyowej". W ostatnim poście spytałem sie tylko o adres mailowy google adsense i jak długo czeka sie na ich odpowiedź. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności