Skocz do zawartości

IPB 2.0 i co-op

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy komus udało się już uruchomic co-opa pod IPB 2.0?

Na forum digital point są tylko wyjaśnienia jak to zrobić z wersją 1.3, jeśli chodzi o 2.0 to sam autor rozkłada ręce :) ja przynajmniej nic nie znalazłem.

ew. linkora lub inny system bo to działa na tej samej zasadzie. po prostu nie wiem gdzie IPB parsuje szablony...

przede wszystkim to już jasno napisałem o co mi chodzi:

chce umieścić co-opa na forum IPB 2.0.0 a wszystkie instrukcje na forum DP są tylko o wersji 1.3.

poza tym obiecałeś wcześniej mod_rewrite a i tak nie przysłałeś i musiałem znaleźc sobie sam (nieco inna wersja, teoretycznie lepsza ale jeszcze nie działa zbyt dobrze z polskimi znakami).

No więc jesli chodzi o mod_rewrite to wysałem go dopiero dziś,przepraszam za opóźnienie ale w pracy mam sajgon i czasami tracę już poczucie czasu.Co do np linkora to wersja nie ma większego znaczenia.Podaj mi kod jaki musisz zmodyfikować w ipb to od razu napisze Ci w jakim pliku szukać i jak ewentualnie przerobić.U mnie na www.strefazrzutu.net linkor działa,choć miałem ten sam problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności