Skocz do zawartości

[ hosting]] DOBRY HOSTING, NAJLEPSZA JAKOŚĆ, NISKIE CENY

coxhost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wszystkie dane są na stornie nip i regon oraz w dziale firma na dole strony
Owszem, ale na waszej drugiej stronie https://www.szybki-serwer.pl/?page=2

A tak przy okazji - jakie Macie wersje: MySQL ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wyjaśnię jedną nieścisłość. Moja strona to szybki-serwer.pl, a coxhost.eu nie jest mój. To partner naszej firmy.

Mysql sa dwie wersje 4 i 5.

Nłody, do każdego konta jest jedna domena twojanazwa.duu.pl gratis, kolejne domeny kosztują 5zł na rok. Po roku cena sie nie zmienia za odnowienie, dalej 5zł.

Pozdrawiam

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Slawus, i to przypadek ze w tym samym czasie na PiO pojawily sie te 2 hostingi nie mowiac juz o userach?

Widze ze na innych forach jest to samo. Zaloz prosze swoj watek, bo sie balagan robi!

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@Młody - Partner firmy wiec dane są partnera.

Wyjaśnię jedną nieścisłość. Moja strona to szybki-serwer.pl, a coxhost.eu nie jest mój. To partner naszej firmy.
Czyli przedmiotowy hosting nie jest prowadzony przez firmę tylko osobę prywatną podającą Wasze dane teleadresowe... B) To dopiero klimat ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na PIO pojawił sie wątek coxhost.eu . Jak to zwykle bywa nastąpił atak więc o pomoc poprosił mnie administrator coxhost.eu .

Coxhost nie jest moja stroną.

Szybki-serwer.pl - tak.

Przedmiotowy hosting jest prowadzony przez firmę - takie jest w Polsce prawo - ale w firmach pracują ludzie. Rodzaj "zatrudnienia" to juz kwestia pomiędzy pracodawcą/pracobiorcą lub zleceniodawcą/zleceniobiorcą.

Na obu stronach są takie same gg do pomocy technicznej. Jak juz gdzieś wcześniej wspominałem coxhost ma od nas pełną pomoc.

Mam nadzieje że nie pominąłem jakiegoś pytania.

Arek_inc założył nowy wątek aby informacje na temat tego hostingu były w jednym miejscu.

Proponuję tam przenieść dyskusję, łatwiej i szybciej będę mógł odpowiadać na pytania, wysłuchać uwag, krytyk;) i sugesti.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

"zaktualizowaliście" czyli zmieniliście ... ;)

Coxhost cały czas macie ten "śmieszny" tekst o tym jak to jedyni w Polsce macie 100% uptime - czymś takim bardzo łatwo odstraszyć klientów, w ten sposób przynajmniej ja rozumiem, że jesteście najlepsi jeśli hosting w Polsce a przykro mi tak nie jest ...

Cały czas brak numerów kont (jak również informacje na kogo jest konto bankowe bo każdy lubi wiedzieć komu wpłaca).

No wrzucenie nowych, świeżych starystyk to nie jest powod do dumy...

PS. 100% uptime jest niemozliwy i nie mozna go zagwarantowac. Wystarczy atak DOS na serwerownie (a w webperoni to nic specialnego - ze wzgledu na wielkosc dataceter). Znacznie bardziej profesjonalnie brzmi np. 99,9%, co rowniez jest niestety malo prawdodpodobne, o czym sie przekonacie przy paruset userach na maszynie...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc 99,9 też nie jakoś najlepiej - według mnie najlepiej jest tak jak parę firm pisze (np. jor.pl - chociaż wiem, że ich przykład nie jest najlepszy) 99,5 i takie jest ok - każdy widząc coś takie wiem, że jest dobry, a może i bardzo dobry ale nie jakiś super to nie ta cena a tak to przynajmniej u mnie powoduje śmiech tekst typu:

Nasz hosting wyróżnia się miedzy innymi szybkim łączem o przepustowości 6 GB/s oraz niezawodnymi serwerami i wysokim uptime 100% jako jedyni w Polsce !

- To pytanie po co ludzie by kupowali serwery w Iq czy Home skoro mogli by mieć kilka razy taniej w coxhost ...

Jeśli chodzi o wcześniejsze statystyki to jako dziwnie nam chodził oczywiście teraz zaktualizowałem i ma nadziej że nowe statystyki będą lepiej działały jak na razie nasze uptime pokazuje 100 % oczywiście zobaczymy pełen efekt za kilka miesięcy

Uptime to nie tylko to czas nieprzerwanej pracy jest często wykorzystywane jako miara stabilności i niezawodności systemu a nasze serwery chodzą bez awarii do tego najbardziej nawiązuje :-)

Usługi internetowe – www.netial.pl Gwarancja jakości !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności