Skocz do zawartości

[ hosting]] DOBRY HOSTING, NAJLEPSZA JAKOŚĆ, NISKIE CENY

coxhost

Rekomendowane odpowiedzi

Uptime to nie tylko to czas nieprzerwanej pracy jest często wykorzystywane jako miara stabilności i niezawodności systemu a nasze serwery chodzą bez awarii do tego najbardziej nawiązuje :-)

Nie bardzo rozumiem sensowności tego zdania :rolleyes:

PS. a co do strony i jej kodowania, to to, że Tobie się wyświetla dobrze, nie znaczy że u Klientów również tak ma być, a zwłaszcza, że człowiek korzysta z różnych przeglądarek, wersji, systemów... przed publikacją strony firmy hostingowej (tzn. pizzeri, mówiąc w przenośni) wypada sprawdzić jak strona zachowuje się na innych przeglądarkach oraz ich wersjach.

Jak tak na prawdę może popełniać takie byki, błędy przy starcie hostingu myślać tak na prawdę na poważnie o jego prowadzeniu na lata?

Jakoś nie przypominam sobie takowej sytuacji w innych firmach które aktualnie istnieją już te mini dwa lata.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak tak na prawdę może popełniać takie byki, błędy przy starcie hostingu myślać tak na prawdę na poważnie o jego prowadzeniu na lata?
Jak mawia przysłowie "szefc chodzi bez butów", ale do Twojej wypowiedzi bardziej pasuje "co ma piernik do wiatraka" - przy wyborze serwera będziesz brał pod uwagę ładny design jego obudowy ? :rolleyes:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Lieszek :rolleyes:

Jaka pizzeria?????

Jadłeś kiedyś pizze przez nas wyprodukowaną?? Byłeś w jakiejś naszej pizzerii??

Mion.

Przysłowia mają w sobie często dużo prawdy :rolleyes:

Ale w usługach hostingowych chyba każdy zgodzi się, że najważniejsze to serwer który dobrze działa i dobry kontakt z obsługą w razie konieczności. No i cena. Reszta to otoczka.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Jak mawia przysłowie "szefc chodzi bez butów", ale do Twojej wypowiedzi bardziej pasuje "co ma piernik do wiatraka" - przy wyborze serwera będziesz brał pod uwagę ładny design jego obudowy ? :rolleyes:

A kto tu bierze jak wygląda obudowa serwera ?? :rolleyes:

Ale chyba w końcu strona to wizytówka firmy, a nie pełno błędów, grafika na poziomie lepiej nie mówić - dla mnie to trochę olewanie klienta, tym bardziej, że na tym forum zostało "wytknięte" sporo błędów i ktoś komu zależało by na klientach w ciągu kilku minut-kilku godzin wszystko poprawił a tutaj widać, że co potencjalni klienci mówią to nic z tego nie ma ... to skąd wiadomo jak to później będzie. :rolleyes:

Jak mawia przysłowie "szefc chodzi bez butów", ale do Twojej wypowiedzi bardziej pasuje "co ma piernik do wiatraka" - przy wyborze serwera będziesz brał pod uwagę ładny design jego obudowy ?
Jakoś trudno mi zrozumieć, że dana osoba czy firma potrafi świetnie świadczyć pewną usługę ale w ogóle nie potrafi jej dobrze zapakować... rozumiesz?

@slawus jak to jaka pizzeria? a EDART to czym jest?

PS. staram się dobrze odżywiać :rolleyes:

Administrator coxhost.eu i inni nasi partnerzy sami odpowiadają za swoją ofertę.

Ja natomiast (szybki-serwer.pl) poczekam na więcej wypowiedzi i dopiero wtedy wyciągnę wnioski.

Nie ukrywam że bardziej zależy mi na wypowiedziach dotyczących działania serwera, funkcjonalności strony i obsługi klienta, ale wszystkie MąDRE uwagi DOCENIAM.

Najlepszy

Jak mawia przysłowie "szefc chodzi bez butów", ale do Twojej wypowiedzi bardziej pasuje "co ma piernik do wiatraka" - przy wyborze serwera będziesz brał pod uwagę ładny design jego obudowy ?
Jakoś trudno mi zrozumieć, że dana osoba czy firma potrafi świetnie świadczyć pewną usługę ale w ogóle nie potrafi jej dobrze zapakować... rozumiesz?

@slawus jak to jaka pizzeria? a EDART to czym jest?

PS. staram się dobrze odżywiać :rolleyes:

Lieszek,

jak mam ci wytłumaczyć że EDART to nie pizzeria??? :rolleyes:

Obejrzyj dobrze stronę e-pizzerie.pl , co pizzeria to inna nazwa poszukaj w pkt.pl to może dojdziesz do tego że to różne pizzerie, różnych właścicieli, każda ma inny nip, regon itd. A strona służy tylko do tego aby ICH klienci nie musieli dzwonić z zamówieniem.

Tak na marginesie to nawet tych pizzerii na oczy nie widziałem - poza jedną której też nie jestem właścicielem.

Najlepszy

Nazwa też ma słabe opakowanie do tego prawie niezmienione od 2002 roku i co nie rejestrujesz u nich domen ....

Czy wyglad google powala na łopatki? Nawet nie trzymają się w minimalnym stopniu standardów sieciowych... rozumiesz?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Administrator coxhost.eu i inni nasi partnerzy sami odpowiadają za swoją ofertę.

Ja natomiast (szybki-serwer.pl) poczekam na więcej wypowiedzi i dopiero wtedy wyciągnę wnioski.

Nie ukrywam że bardziej zależy mi na wypowiedziach dotyczących działania serwera, funkcjonalności strony i obsługi klienta, ale wszystkie MąDRE uwagi DOCENIAM.

??

szybki-serwer stoi na tej samej maszynie co coxhost.eu a adminów macie osobnych do każdego hostingu :rolleyes: ? Jakim serwerem z https://www.webperoni.de dysponujecie?

404.tf

??

szybki-serwer stoi na tej samej maszynie co coxhost.eu a adminów macie osobnych do każdego hostingu :rolleyes: ? Jakim serwerem z https://www.webperoni.de dysponujecie?

Jak wyobrażasz sobie dwóch administratorów na jednym serwer ?? Raczej "admin" coxhost.eu to po prostu bok - zakłada konta/płatności a sprawy techniczne pozostają w szybki-serwer.pl

Mlody, Fidma.

szybki-serwer.pl i coxhost.eu mają osobne bok, choć rzeczywiście sprawami technicznymi zajmuje się szybki-serwer.pl.

Dodam że każdy sam zarabia na siebie;)

Najlepszy

Niestety myli sie ten, kto uwaza ze lay nie ma znaczenia przy sprzedazy hostingu. To jest bardzo specyficzna branza. Nie tylko ze wzgledu na OLBRZYMIA konkurencje, ale takze na to, ze trzeba miec spore doswiadczenie i wyrobiona marke, aby moc zrobic cos wiecej niz sprzedac pare kont sluzacych ludziom pod zaplecze.

Otwierajac ten biznes, trzeba juz na starcie zrobic WSZYSTKO co mozna, zeby nie stracic. Na poczatku, gdy nie ma sie ani marki, ani doswiadczenia (szeroko rozumianego), trzeba zadbac o kazdy szczegol. W tym wypadku lay moze miec ogromna role - dobry moze zachecic do ryzyka w nieznana firme ("a co mi tam, widac ze strona profesjonalna, to serwery moze tez"); zly zas moze kompletnie zniechecic ("nie sa znani, nawet lay robilo dziecko - nie ryzykuje"). Niestety, aby wyrobic dobre opinie trzeba pracowac rok, dwa a nie 1-3 miesiace (takie opinie sa g*** warte).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Owszem Arek_Inc,

zdaję sobie sprawę, że na markę się długo pracuje. Brałem to pod uwagę wchodząc na ten rynek, dlatego spokojnie robimy swoje a czas pracuje na naszą korzyść. Weź jednak pod uwagę jak startowały inne hostingi: albo na dziko, albo już na wstępie jakieś problemy z serwerem itd. a u nas do tej pory nie znajdziesz nigdzie negatywnej opinii naszego użytkownika, choć zdradzę że jest to liczba 3-cyfrowa.

Zgodzisz się na pewno z tym że jak ktoś ma stronę/wizytówkę firmy to nie potrzebuje konta z wodotryskami za np. 100-200zł bo i tak z tego nie korzysta. Wygląd strony to ocena subiektywna, komuś się podoba, komuś nie - oczywiście najlepiej jakby się wszystkim podobał ;)

pozdrawiam

Najlepszy

Chce powiedzieć ze coxhost.eu skupia się najpierw na dobrej jakości usług hostingowych a na drugim palnie jest u nas jakość strony.

Strona internetowa jest w wersji beta w najbliższych kilku dniach będzie nowa strona i dołożymy wszelkich starań żeby była dla was jak najlepsza.

Dziękuję za sugestie.

Jest to jedno z lepszych forum :-)

Usługi internetowe – www.netial.pl Gwarancja jakości !!

slawus, 3-cyfrowki to Ty na pewno nie masz...

https://www.webhosting.info/webhosts/report..._domains/DUU.PL

Co prawda to narzedzie pokazuje tylko ilosc domen dla serwera (domeny), ale akurat z doswiadczenia wiem, ze 90% userow podpina swoje domeny.

---

coxhost, daliscie mierzenie uptime z interwałem 30 minut? To jakis zart? Trzeba bylo od razu dac 1 dzien - to wlasciwie zadna roznica...

moze sie czepiam, ale dlaczego nie zarejestrowales domeny coxhost.pl? Oszczednosc? Firmy ktore od poczatku oszczedzaja na parametrach serwera, lay'u i domenie nic dobrego nie osiagna...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności