Skocz do zawartości

[Hosting] szybki-serwer.pl, coxhost.eu

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Mion, mówisz Iq.pl - tylko, że jak można porównywać profesjonalną firmę posiadającą serwery w Polsce, działającą tyle lat, firmę z której korzysta bardzo dużych przedsiębiorstw z czymś małym - odp. nie można porównywać.

Szybki-serwer.pl czy coxhost.eu jest w sam raz jak ktoś chce do 30-40 zł. przeznaczyć na hosting ( w Iq ceny zaczynają się powyżej 100zł.) i po prostu wybór należy do klienta potrzebuje małe nie koniecznie super ale wystarczy mu dobry hosting to wybiera szybki-serwer.pl a jak chce bardziej dobry hosting to jakiś starszych "braci" typu iq.pl, kei.pl itp.

Szybki-serwer.pl itp nadają się na małe strony np. precelki, małe strony firmowe (małe firmy) itp. wiadomo, że nikt nie będzie stawiał tam ogromnych serwisów.

---

Do chwili obecnej brak na obu stronach numeru konta bankowego.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Młody - mi chodziło o o coś zgoła innego, o zaufanie do firmy hostingowej i jej wizerunek...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oczywiście że udostępniamy konta bezpłatnie w celu przetestowania - okres jest uzgadniany z każdym klientem.

Nie rozumiem o jakie "akcje w kwestii firmy" Ci chodzi. Wszystko zgodnie z prawem i legalnie.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Ten konfigurator to raczej zapytanie. Do niczego nie zobowiązuje ale ułatwia klientom wybór konta o nie podanych parametrach. Można wpisać pojemność i teransfer oraz okres usługi i wyliczy kwotę do zapłaty.

Jednak lepiej zapytać o cene niz sugerować się konfiguratorem, zawsze dajemy jakieś rabaty.

Najlepszy

Mnie trochę dziwi, a jednocześnie niepokoi, że na stronie https://szybki-serwer.pl/?page=14 oferujecie tworzenie designu... a sami posiadacie szablon. Wg. mnie coś z tym webdesignem jest nie tak - bo jak sie tym nie zajmujecie to czemu o tym piszecie. No i jak tu widze takie coś 'dziwnego' to wole nie myslec jakie rzeczy moga sie dziac z hostingiem... albo pozycjonowaniem co rowniez widze oferujecie :|

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Owszem, oferujemy design, strona hostingu wygląda jak wygląda, jednym sie podoba innym nie, nie jest to istotą hostingu, choć na pewno pomaga w promocji. Strona zrobiona na szablonie, pewnie niedługo się zmieni, ale proszę o troche cierpliwości. Pozycjonowanie... jak na razie wszyscy zadowoleni, choć przyznam że nie mieliśmy do tej pory "trudnych fraz".

Oczywiście dzięki za uwagi;)

Najlepszy

Jeżeli na szybki-serwer.pl oferujecie usługi, za które lud Wam płaci, to strona powinna być zarejestrowana na firmę, a dane powinny być jawne. Takie chyba jest prawo.

Strona zarejestrowana? Co najwyżej domena, ale nie słyszałem o takim obowiązku. Dane muszą być jawne (do wglądu klienta) najpóźniej przy zawieraniu transakcji (jeśli się nie mylę). Jawne dane na stronach bez względu na zawierane transakcje dotyczą bodajże większych spółek (nie znam dokładnych wymagań przepisów prawa co do tego).

Bartfoket

nie ma takiego obowiązku. Domena może być choćby wydzierżawiona i jakie wtedy masz podane dane firmy? i której? Według Twojego rozumowania to aby otworzyć np. sklep to trzeba kupić lokal na własność.

A dane firmy nie są tajemnicą, są podane na stronie (lewy dolny róg).

Najlepszy

• 4 tygodnie później...

Dziś są moje urodziny z tej okazji rabat na hosting. Wszystkie zamówienia do 20 sierpnia 35% taniej :) - tyle ile mam lat.

www.szybki-serwer.pl

PS. Kolejna promocja nie będzie tak duża, moja żona jest młodsza :)

Najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności