Skocz do zawartości

Porównanie systemów wymiany linków

radadplo

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej, brakło K i już można sobie jechać tak ostro?

Spokojnie Panowie. To że Paweł (osobiście nie poznalem ale chyba sie nie obrazisz, że piszę per TY?) napisał artykuł do MI to jego i gratulacje. To jak go napisał można poddać krytyce, ale nie nie obrażajcie słowami, nie rzucajcie mocnych słów.

Moje zdanie na temat MI napisałem wcześniej, artykułu o systemach nie czytałem, ale jedno wiem - każde wycieczki osobiste nie są mile widziane i prosiłbym aby zachować pewien umiar.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, dobra..

to niech on nadal obrzuca błotem a ja..

a ja bede zachowywał umiar..

EDIT:

przypomniał mi sie cytat o.dyr.Rydzyka, który świetnie pasuje do tej sytuacji

Nie nazywajmy szamba perfumerią

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

hej hej, brakło K i już można sobie jechać tak ostro?

Spokojnie Panowie. To że Paweł (osobiście nie poznalem ale chyba sie nie obrazisz, że piszę per TY?) napisał artykuł do MI to jego i gratulacje. To jak go napisał można poddać krytyce, ale nie nie obrażajcie słowami, nie rzucajcie mocnych słów.

Moje zdanie na temat MI napisałem wcześniej, artykułu o systemach nie czytałem, ale jedno wiem - każde wycieczki osobiste nie są mile widziane i prosiłbym aby zachować pewien umiar.

A żałuj... byś zobaczył jak TO jest napisane. ten artykuł świadczy tylko o jednym: cwaniactwu. Ale czego można było oczekiwać po autorze artykułu o systemie wymiany linków, który jest właścicielem jednego z nich. Artykuł "sponsorowany" i konkretnie nastawiony anty LinkMe. Dlaczego? Pewnie dlatego, że po wyjściu na jaw kilku informacji na temat jego systemu to właśnie LinkMe stał się w opinii lepszym i bezpieczniejszym systemem = konkurencją. Dał po kostkach, więc trzeba było napisać artykuł nt. systemów i tam konkurencję zjechać.

Artykuł nie miał przedstawiać skuteczności systemów a jedynie porównanie podstawowych cech tych systemów które mogą mieć kluczowe znaczenie dla początkującej osoby aby potrafiła sama dokonać wyboru co jej najbardziej się podoba.

Jak zaczołem czytać ten artykuł i nie wiedzialem jeszcze kto to napisał to po minucie nasuneło mi sie pytanie "Kubis to ty?" hehhehe

nie no pewne jest to że potrafisz sie sprzedac ;-)

Pisałem już w innym topicu ze artykuł w/g mnie nie jest obiektywny a to jest duuuuża wada jakich kolwiek publikacji. Na pewno artykuł przyczyni sie do tego że userzy będą dodawać swoje stronki do systemu a to jest dobre bo mam swoje domenki w linkornie i w linkme.

I tak sobie myślę że jak linkorn i linkme połączą siły to będzie zajebioza... chłopcy będą wtedy ostro pukać konkurencję ;)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

I tak sobie myślę że jak linkorn i linkme połączą siły to będzie zajebioza... chłopcy będą wtedy ostro pukać konkurencję ;)

Niech najpierw popukaja sie w glowki ... a autoru zlamal podstawowa zasade dziennikarska pozostawania w bezstronnosci ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Artykuł oceniam tak jak jego książkę. Czyżby zbyt duży nacisk na promocję? Szkoda tylko, że raczej kierowana do osób, którzy nie mają zielonego pojęcia o sprawach jakie porusza autor, a Ci co się znają... no cóż, każdy może wyciągnąć wnioski z ich wypowiedzi.

Doda strony - tych kilku klientów których ma - do systemu to ma czas na pisanie ;)

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

• 6 miesięcy temu...

mam nadzieje ze nie lamie regulaminu odswiazajac polroczny temat, ale po dluzszej przerwie wpadlem na PiO i na dzien dobry moj faworyt Kobis wyskoczyl, wiec sory ale musze..

Pan, kolega czy jak kto woli nijaki Pawel jak ktos wspomnial to ladna historia polskiego internetu, raczej tej ciemniejszej strony. nie znajac wczesniej bogatego cv PK, jako jeden z pierwszych zalozylem konto na linkornie, bedac w top 5 dostarczycieli pkt. wszystko bylo ladnie i pieknie do momentu zakwestionowania na forum linkorna sposobu naliczania pkt, czyli generalnie horendalnej mocy zabieranej przez wlasciciela, szydzacego sie na str. glownej z hasla konkurencji "pozycjonujemy wasze strony nie nasze" co w porownaniu ze stanem faktycznym jest abstrakcja na poziomie Dalego (chyba sie nie obrazi, w koncu jest w parze z guru pozycjonowania).. za ten post, bedacy pytaniem o wyjasnienie (niestety forum linkorna w polowie zostalo wykasowane, ale linka chyba i tak bym nie dal) dostalem bana na cale konto, najpierw na rok, po 2 tyg polemiki poprawione na 20 lat :rolleyes: skonczylo sie to dla mnie filtrem na swieza strone, z ktorego musialem wychodzic przez ponad pol roku, kupic nowa domene i swiecic oczami przed klientem. argumentacja bana byla taka, ze moja strona zawiera tresci erotyczne (bielizna..), a ze sam ja dodawal recznie to szczegol. regulamin przewidywal ostrzezenie za takie wykroczenie (gdyby naprawde mialo miejsce oczywiscie) ale regulamin to tez szczegol.

sluchajac radia linkorn (chyba juz umarlo) i czytajac artykuly w potrzebie poprawy humoru, stwierdzam ze lepszym miejscem od MI ktory swego czasu bardzo cenilem, jest Zycie na goraco, a zaszczytem powinien byc Super express. no coz, jak obserwuje pr to przyszlosc, ale to osobny temat, w ktorym to PK jest rzeczywiscie dobry i chetnie bym taka ksiazka PK nabyl (pozwole sobie nawet zaproponowac tytul - Czarny PR - historia i wspolczesnosc. Dlaczego mali sa duzymi. oczywiscie w 3 tomach.) mysle ze mozna by to jakos polaczyc z rPR, i wzajemnym oddzialywaniu, powstaloby przelomowe dzielo, a sam autor zostalbym ikona pozycjonowania, ba, najprawdziwsza, nie samobazgrajem.

tak czy inaczej, linkorn sprzedany, Kobis zarobiony na emigracji siedzi i zarzadza tymi 150 elitarnymi pozycjonerami Work Elite Ltd, a Polska systemami stoi :)

zarzadza tymi 150 elitarnymi pozycjonerami Work Elite Ltd

chyba obral kierunek Google

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Sprzedał wszystko i się zmył. Wiele osób podejrzewa, że do Google.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Google :rolleyes: hihihiii skąd takie przypuszczenia.

zasugerowal to z tego co pamietam na forum.kataloog.info dodajac iz ma zakaz zajmowania sie pozycjonowaniem, systemami, ksiazkami itd, wszystkim co sie wiaze z pozycjonowaniem mowiac w skrocie

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności