Skocz do zawartości

Porównanie systemów wymiany linków

radadplo

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o systemy to z tych liczących się każdy jest skuteczny jak się wie jak z niego korzystać. Tyczy się to zarówno rotacyjnych jak i stałych. Co do linkme dalej nie podoba mi się śmietnik jaki jest dodawany ciągle do elite, a strony userów lądują cżęsto dobre w slim. No ale to moje zdanie i nie mój problem. Mimo tego system na swój sposób jest skuteczny. Co jest lepsze Ferrari czy Lamborgini ? a może lotus ?.

Jak wspomniałem każdy system jest skuteczny na swój sposób i tworzenie fanklubów w tym wypadku jest po prostu bez sensu.

Ja i tak będę korzystał z tego co mi pasuje i pewnie większość userów także więc gadki w stylu ten jest be a ten super są chyba wartościowe tylko dla właścicieli systemu którzy pozycjonują sobie nim swoje strony.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Gielo kim Ty w ogole jestes ?

Zauwazyłem ,że strasznie Cie podniecają wątki o LinkMe.. Nawet wypowiedzi które nie dotyczą linkme .. ale zawsze da się je tak przerobić aby dotyczyły..

Śmietniki dodawane do ELITE ?

Prosze Cie nie pisz bajek, nie chce pisac na przykladzie innych systemów ale w LinkMe to co nie dostaje sie czesto do slim dostaje sie bez problemu do wszystkich pozostałych systemów i dobrze o tym wiesz wiec po co te bzdury ? A ze do Elite dostanie się mały % serwisów , które nie powinny tam trafić.. coż.. nikt nie jest idealny i zdaję sobie z tego sprawę.. Słyszysz ? Wiem o tym ! Już nie musisz powtarzać.

Na 13.000 domen w systemie zapewniam Cie ze KAZDY (lub prawie każdy) chce sie dostac do ELITE stąd niekiedy użytkownicy się dziwią ze ich forum wymagające logowania (czyli np. widoczna 1 podstrona dla google) qlweb czy presell nie dostają sie do elite. Tacy zawsze będą.

Staramy się aby nikt niesłusznie nie zostanie przydzielony do SLIM !

Jeśli komus sie nie spodobała nasza decyzja i sądzi ze jego strona powinna dostać się do ELITE - moze to zgłaszać (i głaszają ludzie). I przeglądamy strony na nowo . Często uzytkownicy poprawiają strony wg naszych wskazówek albo np. otwierają forum tak by było SE friendly.. I wpuszczamy. Staramy się obiektywnie patrzeć na to a wiadomo ze im lepiej chcemy tym bardziej uzytkownicy chcą naciągnąc coś na swoją stronę.

Tłmaczenie Ci czegokolwiek to chyba strata czasu, ale tak czy inaczej starałem się..

Nie było jeszcze takiego watku gdzie nie podkreślasz jego wyimaginowanej ułomności.. Twoja opinia nie jest w zaden sposob obiektywna bo jak ?

wyjaśnij mi co oznacza : " system na swój sposób jest skuteczny " ?

A na jaki sposob ma byc skuteczny ? Na sposób SEO-GIELA ? Linkorna ? Bo nie wiem..

"Na swoj sposob" to jest linkorn.. jedyny w swoim rodzaju 'na swoj sposob' ;) hehe

Przeskocz na inny system moze tam zrobisz troche zamieszania, Idz z duchem czasu..

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• 4 tygodnie później...

A kto kupił Linkorna?

Swego czasu dostałem bana w Linkornie. W sumie nie wiem za co bo liczyłem tylko na PP... Ale sobie konto założyłem, potestuje.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• 1 miesiąc temu...

No cóż, zawsze było tak, że kto posiada władzę nad informacją może to wykorzystać w nieodpowiedni sposób. Co tu się przyczepiać małego artykuliku skoro żyjemy w kraju gdzie wiadomo jakie prawdy są wygłaszane przez np. radio maryja.

banner.gif

• 1 rok później...

trzeba się do tego przyzwyczaić. teraz praktycznie nie ma rzetelnych testów. wszystko odbywa się tak:

-chcemy aby państwo w testach uwzględnili nasze produkty.

-które miejsca mają zajmować?

-najwyższe.

-więc poproszę o 2 egzemplarze każdego produktu do użytku własnego

-ok

tak samo by było jakby np. Canon opublikował porównanie aparatów fotograficznych wszystkich producentów

ja uważam, że takie artykuły nie powinny trafiać do gazet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności