Skocz do zawartości

Dodawarka do precelkow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie logowania można w WP zaznaczyć opcję "zapamietaj". Część skórek ma wtedy przycisk administracji strony, który znakomicie upraszcza obsługę takiego precla w trakcie dodawania kolejnego artykułu.. Wtedy żadne skrypty nie są potrzebne. Niestety jest sporo precli, które nie zapamiętują nawet loginu i hasła i trzeba to wpisywać z palca (przynajmniej pierwszą literę. Wówczas skrypt na pewno się przyda.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I jeszcze zapamiętasz 300 dresów tych precli i będziesz jeszcze pamiętał gdzie już się dodałeś, a gdzie nie, a i nie zapomni codziennie sprawdzać nowych precli czy już się nie pojawiły, a do tego masz kilka stron do dodawania i wszystko pamiętaj ;)

Moim zdaniem i tak ja robiłem:

exel i zapisywanie co gdzie i kiedy robiłem tylko można to zrobić ale jest to czasochłonne i tak samo skuteczne jak ten skrypt. Jednak chyba należy sobie ułatwiać pracę a nie utrudniać

P Na razie wszystkie zabezpieczenia obchodzę ale ...
ale jeśli Ci się udalo ty tylko chwilowo... Poza tym tak naprawdę to jeszcze mi nie Udowodniłem, że udało ci się zarejestrować konto. Faktycznie dwa założyłeś, ale mogły zostać założone ręcznie. Nie oczekuję, kodu php, ale, że przedstawienia mi działającej strony gdzie będę mógł na własne oczy przekonać się o tym, że Ci się udało. Adres możesz przesłać na PRV...

To co Kobis, przedstawisz "dowód życia" ? ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@elpav: W systemie do zapamiętywania kont po ręcznej rejestracji i późniejszego logowania nie widzę nic złego zresztą implementacja czegoś takiego to łatwizna. Ale w systemie z automatycznym zakładaniem kont widzę już tylko narzędzie do spamowania... Może nie w Twoich rękach, ale seo pokomonów na 100% tak. Będą zakładali konta i dodali te same wpisy do wszystkich precli jak leci! I co fajnie będzie ?

stopdodawarkibq1.gif

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mikom - nie będę Ci niczego udowadniał bo nie widzę takiej potrzeby -
Ja nie chcę Twojego kodu! Wystarczy mi na chwile demo systemu do zakładania kont na mojej blokadzie - skoro udało ci się złamać to nie wiem dlaczego nie chcesz mi tego udowodnić w praktyce - poprzeć swoje słowa faktami. A może nie masz czym się pochwalić ?

@Mion: takie pytanie: skoro to nie jest automatyczna dodawarka, i tylko ułatwia nam życie, to po co chcesz blokować?

A ja się zgadzam z Mion-em. Jestem zdania, że wszelkiego typu automaty powinny mieć zgodę na działanie ...

Wpis w meta, robots czy tam inny sposób :)

Nie wiem czy dodawarka Sorrow-a działa, ale jak działała to co chwila mail mi przychodził o rejestracji konta ;) To mnie wq ... bo za tym nie szła ilość artykułów ;)

W twoim topicu Ci udowodniłem

EOT w tym temacie

Co mi udowodniłeś ? Że zarejestrowałeś konto, że podałeś nic nie znaczący i zakodowany url base64 niby jako metoda?

Skoro nie możesz przedstawić MI OSOBIŚCIE DZIAŁAJĄCEJ DODAWARKI to znaczy, że zwyczajnie ściemniasz żeby promować swój produkt...

Widzisz jak prawda szybko wychodzi na jaw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności