Skocz do zawartości

Dodawarka do precelkow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

W twoim topicu Ci udowodniłem

EOT w tym temacie

Co mi udowodniłeś ? Że zarejestrowałeś konto, że podałeś nic nie znaczący i zakodowany url base64 niby jako metoda?

Skoro nie możesz przedstawić MI OSOBIŚCIE DZIAŁAJĄCEJ DODAWARKI to znaczy, że zwyczajnie ściemniasz żeby promować swój produkt...

Widzisz jak prawda szybko wychodzi na jaw ;)

Zobaczysz jak wyda i się przekonasz czy mówi prawde :) ... Ale ogólnie poziom rozmowy waszej na ten temat równa sie poziomowi rozmwy dzieci w piaskownicy ;)

(L)

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale ogólnie poziom rozmowy waszej na ten temat równa sie poziomowi rozmwy dzieci w piaskownicy :(
No to wykonaj sobie tą czynność :P może ci sie polepszy ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dajcie sobie wreszcie na wstrzymanie... po jednej i po drugiej stronie, zabezpieczanie katalogów jest jak najbardziej wskazane, a jeżeli ktoś potrafi to złamać i sprzedać to już jego w tym biznes :P skoro potrafi to niech korzysta, walczycie na patyczki do czyszczenia uszu o "xxxx sprawę"...

Tru

brak sygnatury

Jako że są przeciwnicy takiego rozwiązania postanowiłem to uszanować i jeżeli w pliku robots.txt będzie wpis o treści :

precel-stop

Wtedy program będzie pomijał takiego precla nie nie będzie zakładał kont!

Pamiętajmy o jednym mój soft tylko ma ułatwiać zarządzanie pozycjonerowi wpisami i wam zapewnić dobre treści. "notes" będzie sprzedany w limitowanej ilości i nie każdy będzie miał szansę go posiadać !!

Oto link do aukcji

https://allegro.pl/show_item.php?item=216317939

Tylko 5 licencji

Skrypt jest już wysyłany były jakieś problemy z kontem Mbank przelewy dopiero dzisiaj doszły... Przepraszamy za opóźnienie.

Jeśli chodzi o kontakt to raczej przez allegro.

Link do nowej aukcji: https://allegro.pl/show_item.php?item=217511919

ok skrypt dostałem ale przydało by się stworzyć panel logowania do niego.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wszystko działa ok - sprawdzałem dzisiaj :) Przeczytaj uważnie pomoc - to dowiesz się co robisz nie tak ;)

Pracujemy nad wersją MaxPress PRO w którym będzie możliwość dodawania do preselli na skrypcie MocneLinki, WordPress oraz do wyszukiwarek. Nowa wersja wyjdzie na dniach. I jak są jakieś problemy pisać na GG: 8979117

A tak poza - ci co nie zapłącili za MaxPressa (a są tacy) nie otrzymają go :P

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności