Skocz do zawartości

Dodawarka do precelkow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W moim przypadku nie pobierało z o2, mam tam stare konto, podobno wymagane jest wpisanie innego portu, którego nie znam, więc musiałem powtórzyć czynność rejestracji w preclach. Koniec końców założyłem na gmailu, z zarejestrowanych 317 precli w skrypcie przyszło 195 potwierdzeń, więc lista chyba wymaga sprawdzenia. Kilka potwierdzeń przyszło co prawda po paru godzinach, może coś jeszcze dojdzie dzisiaj.

Ogólnie spora oszczędność czasu jeśli idzie o rejestrację na precelkach, chociaż wydawało mi się, że skrypt miał też pokazywać, w jakim preclu zostawiliśmy już wpis - albo tylko mi się zdawało, albo tego nie widzę, albo u mnie to nie działa :jezyk1:

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

A więc tak :) Skrypt rejestruje się poprawnie na presellach (jeśli jest zabezpieczenie np. token nie robi tego) stąd 195 - w wersji PRO około 240. Pobieranie z poczty działa - robiłem już kilka kont użytkownikom którzy sobie z tym nie radzili na o2.pl...

W MaxPress PRO rejestracjia jest szybsza i skuteczniejsza.

A co do zostawionego wisu - jest taka funkcja - przycisk dodanego presella jest podświetlony :)

Wystarczy przeczytać pomoc :P

Pozdrawiam

No tak, przycisk "jest podświetlony", tzn. użyty jest po prostu odpowiedni styl do a:visited, tylko że np. ja korzystam z tego skryptu na dwóch różnych kompach i takie podświetlenie już nie działa. No ale za te 29,99 się opłacało, oszczędza trochę czasu.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...

Kto mi wytlumaczy o co chodzi?

Zarejestrowal sie skrypt w preclach. Klikam 150 razy "Pobieranie danych WP" i nic. Za 151 razem pobral 30 wpisow (baza sie wyswietlala), wiec mysle sobie, klikne jeszcze raz po nastepne. I co? Kupa, baza sie chyba wyzerowała bo juz jej nie widac.

Pomoze ktos? Uzywam o2.pl

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

U mnie w tej zakładce jest zamiast pola na górze które tam kiedyś było jest w iframe informacja że nie ma takiej strony(na nazwa.pl).

Spróbuj wygenerować jeszcze raz z tego co pamiętam na jakichś dwóch się zacinało.

Jeżeli Ci się zatnie to przy rejestracji daj w tym polu "Rozpocznij od:" cyfrę o jeden większą od tej na której stanęło i jedź dalej.

Mi tak ostatnio poszło później wszedłem w zakładkę dodawanie i po momencie miałem niecałe 200

• 2 tygodnie później...

Generalnie to tylko 55 zł, ale MaxPress PRO jakby nie patrzec to zmarnowane pieniadze. Ciezko to nazwac dodawarka do precli (jak sugeruje temat) - to po prostu rejestrator uzytkownikow i automatyczny 'logger' do skryptow WP. Artykuly i tak trzeba dodawac ręcznie, trzeba takze pamietac gdzie sie dodalo art a gdzie nie. Owszem, jest to ulatwienie pracy, ale tylko tyle. Nie mozna sobie dodac stron/tekstow do bazy i isc spac. Dzieki skryptowi zyskujemy ok. 50% czasu... a drugie 50% trzeba zmarnowac - czy warto? Wg mnie - nie.

Takze nie polecam.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja zapłaciłem 66 i nie uważam tych pieniędzy z wyżucone w błoto.

Zauważcie że każda dodawarka która dodaje do qlwebów czy też do precli, tak to tak jak by dać ślepemu pistolet i kazać strzelać do tarczy. Ale dzięki możliwości stworzenia swojej bazy precli można osiągnąc bardzo fajne wyniki. W przypadku qlwebów trzeba się trochę orientować w nazwach kategorii i podkategorii. Laik, który nie ma jakiegoś doświadczenia w ręcznym dodawaniu do qlwebów czy precli mało osiągnie, ale osoba która wie jak to wygląda z pewnością pożytecznie wykorzysta to narzędzie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

arek_inc - jest dodatek do MaxPress PRO (który napisałem przed powstaniem systemu MaxPress) który całkowicie automatycznie dodaje wpisy alle... Nie mogłem go udostępnić wszystkim bo precle przestałyby istnieć ale jeśli chcesz napisz gg: 8979117

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności