Skocz do zawartości

Dodawarka do precelkow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Coś mi się ostatnio MaxPress rypie. Nie wyszukuje katalogów na podstawie słów kluczowych i co jakiś czas się taka sytuacja pojawia. Sprawdziłem MaxPressa na innym serwerze i problem się powtarza.

Czy u Was występuje ten sam problem ?

Wyszukuje, kawał czasu mu to zajmuje ale wyszukuje.

Gorzej mam z dodawaniem.

"Nierozpoznana odpowiedź" ..... 99%

ocb?

czyżbym coś przeoczył w ustawieniach?

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Skypt jest generalnie kiepski i ubogi. Ale z drugiej strony, nie ma nic za darmo - cena robi swoje :/

Ja uważam, że skrypt jest całkiem przyzwoity i jak dotychczas nie narzekałem na niego - bardzo dobrze dodawał do qlwebów, a i z precelkami bardzo ułatwia pracę. Dodatkowo prostota skryptu pozwala na dowolne modyfikacje i zrobienie z MaxPressa niezłego dedykowanego automatu.

Wyszukuje, kawał czasu mu to zajmuje ale wyszukuje.

Tylko, że mi chodzi o wyszukiwanie słów z googla, a nie z pliku (bazy). Z bazy rzeczywiście długo szuka, ale zawsze tak było. Słowa kluczowe przeszukuje szybko, tylko aktualnie nie zapisuje znalezionych wyników (lub ich w ogóle nie znajduje - przypuszczam, że to drugie)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności