Skocz do zawartości

Jak wykonać trzy kolumny

ilder

Rekomendowane odpowiedzi

@ilder chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, podstawienie tła pod div content które będzie udawało osobne kolory kolejnych 3 kolumn załatwia sprawę na jakąkolwiek wysokość, podaj przykład grafiki jak chcesz mieć to wykonane, a dziewczyny zajmujące się ciachaniem szablonów podeślą demo :rolleyes:

brak sygnatury

Paweł Dzedzej

Czemu jesteście tak mało pomysłowi? tongue.gif Wystarczy dać magiczny znaczek -   (lub &[nic]#160; ) - i masz puste miejsce

ok, tylko strona jest tak długa jak dużo jest treści w którejkolwiek kolumnie. A co będzie jak to będzie szablon? Będziesz przeglądał każdą stronę i dorzucał spacji?

Nie wiem, bo to nie ja będę robił. Podałem tylko jeden z wielu przykładów, jak można rozwiązać ten problem. Co do edycji każdej strony - jeśli masz kilkdziesiąt stron i użyłeś statycznego szablonu, to nic tylko pogratulować. Przy 1000 stronie stawiam piwo. :P

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności