Skocz do zawartości

przekierowanie domeny

pawel_t

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

wykupilem sobie domene w home pl tam wstawilem przekierowanie na serwer ktory juz posiadam. teraz w google indeksuje mi nie domene www.test.pl tylko ta serwera test.serwer.pl . czy da sie tak zrobic zeby pokazywalo mi tylko test.pl.

przepraszam za glupie pytanie ale nie moglem znalesc odpowiedzi dotyczacej tego konkretnego problemu

pozdrawiam pawel

A przekierowanie jest ustawione na test.pl ? I jakie przekierowanie ustawiles ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

A przekierowanie jest ustawione na test.pl ? I jakie przekierowanie ustawiles ?

tak jest na test.pl przekierowana do test.serwer.pl a ustawilem to w konfiguracji domeny na home.pl.

nie mam tam nic tylko obsluge domen. moze poprostu nie mam cierpliwosci i musze poczekac bo kiedys strona dzialala tylko na test.serwer.pl i google dopiero pozniej zaindeksuje ja jako www.test.pl ?

pozdrawaiam pawel

Nie mam pojecia jak to jest z przekierowaniami na home.pl, ale ogolnie po ustawiniu przekierowania 301 musi troszke czasu uplynac zanim nowa domene sie zaindeksuje i zastapi stara.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie mam pojecia jak to jest z przekierowaniami na home.pl, ale ogolnie po ustawiniu przekierowania 301 musi troszke czasu uplynac zanim nowa domene sie zaindeksuje i zastapi stara.

wiec uzbroje sie w cierpliwosc i zobacze co bedzie dalej ;)

dzieki za odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności