Skocz do zawartości

Katalog wyżej niż strona

Dealer63

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki ;)

Jak na razie przewrocilem strone do gory nogami i dodałem do sitemaps, wysłalem wniosek o reinkluzje hehehe (nigdy mi nie odpisali) i do 2 katalogow ktore sklonowlay moja mete o usuniecie wpisu a jeden mnei tak wskurzyl ze zglosilem go do spamu. Zobaczymy co bedzie.

Aha - dziwna sprawa strona wypadla w dniu w ktorym nie miala robionej kopii. Wiec sugeruje to zmiane pozycji przez inne strony.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzieki :)

;)

Jak na razie przewrocilem strone do gory nogami i dodałem do sitemaps, wysłalem wniosek o reinkluzje hehehe (nigdy mi nie odpisali) i do 2 katalogow ktore sklonowlay moja mete o usuniecie wpisu a jeden mnei tak wskurzyl ze zglosilem go do spamu. Zobaczymy co bedzie.
U google to nic nowego że nieodpisują ;) I tak trzymać jak nieda rady załatwić po dobroci to zgłosić do spamu hehe
Aha - dziwna sprawa strona wypadla w dniu w ktorym nie miala robionej kopii. Wiec sugeruje to zmiane pozycji przez inne strony

To bardzo dziwne ale możliwe właśnie jest to że inne strony zmieniły pozycje dlatego Twoja wyleciała.

Jeśli strona poszła bardzi daleko na wszystkie fraz to to chyba można nazwać sandboxem ;) .Lekka zmiana czegoś na stronie to dośc dobra metoda,dobrą jest też linkowanie ze zwiększoną liczbą anchorów to szybhko przynosi korzyści,przynajniej przyosiło dawno filtra a tymbardziej sandboxa już nie miałem :D

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Nie wiem czy to nie podchodzi pod moj problem:

1) Stona na wysokich pozycjach, zlecone kolejne 200katalogów.

2) Strona wypada z wystzskich fraz na końcowke, na pierwsyzhc miejscahc pojawiaja sie.. katalogi - a aszczgeolnie jeden z masa BL i PR=5

3) Podłaczam sitemaps, zmieniam meta, tresć i czekam.

Ktoś tak miał? wyglada jak multi filtr na wsyztskie zakładane frazy.

Kyo a co to za katalog :blush: skoro tak kopie to chciałbym go poznać bliżej :P

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Przeniosło filtr? Dziwne. To może spróbuj tak

Zrób przekierowanei 301 na google.com

Po jakmś czasie wrzuć spowrotem przekierowanie na Twoją stronę albo wyrzuć je całkowicie. Ciekawe jak zareaguje google?:zeby:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności