Skocz do zawartości

Katalog wyżej niż strona

Dealer63

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe a kilkaset osob dziennie wchodzacych na adres z palca sie zdziwi jak wejdzie na google :) Oj chialbym miec az tak luzacka odmene do testów :)

Teraz testuje umeiszczanie adsense jako cyznnik odbanowujacy, lub przyspieszajacy indeksacje przynajmniej :) Jak na razie na innych stronach reklamy dopasowywal w ciagu paru minut, na tej z filtrem juz czekam 10 minut ;P

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pierwszą sprawą jaka mnie nurtuje. Druga to zaś mały spadek na 'płytkarstwo', poprzednio 4 miejsce, od paru dniu 8 (a 9 jest wpis w katalogu).

mogę się mylić ale gdzieś czytałam na jakimś forum chyba, że mogłoby pomóc umieszczenie gdzieś w treści strony pozycjonowanej frazy, nie wiem nie znam się, ale może spróbuj, nie jest to konieczne oczywiście ale chyba pomaga czasami

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

• 3 tygodnie później...

Zaszły małe zmiany, więc mam pare pytań. Przez jakiś czas nie linkowałem i czekałem co się wydarzy. Po tym jak strona zniknęła z wyników wyszukiwania, teraz poszła trochę w górę na kilka fraz. Teraz chciałbym wznowić pozycjonowanie i tu moje pytania:

- Chcę ponownie zacząć dodawać do katalogów, ale nie wiem już jaki dawać opis i słowa kluczowe aby nie wystąpiło duplicate content.

- Mam zamiar napisać jakiś artukuł i umieścić w jakimś dobrym preclu i podlinkować ten wpis z katalogów, ale czy linki do precla mają mieć taki sam anchor jak linki z precla do strony?

- Oraz mój chytry plan - podnieść wpisy w katalogach do góry, tak aby np. z top5 3 linki prowadziły do mojej strony. Gdzie w takim razie umieszcać linki do tych wpisów? I z jakim anchorem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności