Skocz do zawartości

Film video z SEO Party 2k7 !

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Film wymieniony w tytule jest dostępny na www.SprawnyMarketing.pl pod adresem:

Film z SEO Party 2007

Zapraszam do oglądania i komentowania :D.

Do zobaczenia...

Proszę także o wykopanie linka umieszczonego na wykop.pl: SEO Party na Wykop.pl

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szczerze? Autor tego filmu (operator, rezyser, dziennikarz, czy jak go tam zwał) powinien mieć dwuletni zakaz zbliżania sie do kamery (albo telefonu komórkowego, którym był robiony ten film). Aktorzy co nieco ratują ten "film".

I żadnych takich :D albo :D .

Eksperyment Discover.pl

Ja myślę że każdy krytykować może i bardzo dobrze mu to idzie ale jakoś nie widzę żadnych innych relacji Video z tego spotkania. Tak więc myślę że zamiast narzekać i psioczyć na jakość następnym razem Pan Yeden zaprezentuje nam pięknie nakręcony film.

Co do filmiku ciekawy pomysł, domyślam się że kręcone telefonem (przebłyski pikseli) więc wiele więcej nie dało się z tego wyciągnąć - następnym razem w dzień nagrywajcie.

Gratulacje i przynajmniej mogłem się sam przekonać że niczego nie straciłem :D

Film był kręcony z telefonu komórkowego Sony Ericsson P990i z 2 megapixelowa kamerą.

Momentami gdy już się ściemniało inni forumowicze wspierali nas oświetleniem ze swoich telefonów.

Pomysł był spontaniczny i zrealizowany przy pomocy dostępnych na miejscu narzędzi.

Następnym razem przygotujemy się nieco lepiej i postaramy się zapewnić nieco lepszą jakość.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ja dochodze do jednego wniosku, co zreszta dla nie nie jest dziwne.

Nasi forumowi pozycjonerzy to chyba za duzo siedza przy kompach z piwkiem :D czego efektem sa piwne brzuchy :D

Fajny filmik, ja bym wrecz odwrotnie napisal, szkoda ze krecone tak wczesnie :D Gdyby to zrobic po kilku godzinkach piwkowania to jestem pewny ze filmik bylby bardziej interesujacy i odpowiedzi bylyby szczersze.

Tylko, wiadomo, Panowie musza dbac o opinie.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Widać, że wszyscy dobrze się bawili i o to chodzi!

Nasi forumowi pozycjonerzy to chyba za duzo siedza przy kompach z piwkiem, czego efektem sa piwne brzuchy

Nie wyobrażam sobie, jak można siedzieć godzinami przed kompem nie pijąc piwa? Co pijesz pozycjonując? Soczek?

:D :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Martin, a ja Cię chciałem na moda :D

Moda czego? Fajną imprezę miały osoby z forum i tego się trzymajmy :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności