Skocz do zawartości

Film video z SEO Party 2k7 !

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

e jest OK, dla mnie jest OK. Fajnie to wyszło, wiadomo że żartem i nie chodziło o jakieś wykłady ;). Zresztą sam wiesz :D czego w sumie tam nie widać jakie było obłożenie !!! w aluminium na tym seo party.

Jakby ktoś chciał zbierać aluminium po party to kupiłby sobie pewno domene i dobry serwer.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gratulować pomysłu i montażu rodem z Faktów TVN ;).

Dzięki :D

Długo, długo szukaliśmy kogoś kto zrobiłby to profesjonalnie...

Ostatecznie skończyło się na obróbce on-line na sofcie https://www.jumpcut.com/ - bardzo fajne oprogramowanie, tak jak już mówiłem następnym razem postaramy się o lepszą jakość !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

A tak poza tym z tego co widziałem to samemu bez znajomości nie opyla sie tam jechać. Same stare dziady :D

heheh zupełnie nie. Na spotkaniu było wiele osób, które pierwszy raz się widziały, było wiele osób, które nawet nie bardzo się udzielają i... jak widzisz atmosfera jakby się wszyscy znali od lat.

Zresztą nie pojedziesz - nie poznasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności