Skocz do zawartości

Zupełnie Nie widac reklam

adamswawa

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa dotyczy serwisu:

www.mniejszosciseksualne.pl

Dodałem skrypty wygenerowane przez adsense i zupełnie nic nie zmieniło się na stronie - poza wyszukiwarką google którą w ramach testu również dodałem. linki powinny pojawić się pod banerem głównym na stronie oraz pod sondami po prawej stronie.

Oczywiście z mojej strony totalne lamerstwo więc prosze o wyrozumiałość. W jednym przypadku podałem alternatywny url reklam w przypadku braku z ich strony a w drugim charytatywne reklamy.

Rozumiem że reklamy mogą pojawić się w ciągu 48 godzin jeżeli strona nie jest zaindeksowana w google ale ta w wyszukiwarce jest. No i wydaje mi się że jeżeli nie reklamy to chociaż te charytatywne powinny pojawić się od razu

O dziwo w adsense pojawiają mi się statystyki wyświetlenia strony. I jeszcze pytanie czy jest gdzies informacja ile kosztuje jedno kliknięcie w moje linki ?

pozdrawiam

adamswawa

linki powinny pojawić się pod banerem głównym na stronie oraz pod sondami po prawej stronie.
..ja je widzę pod reklamą tradedoubler... choć nie powinno tak chyba być. Prawdopodobnie przeglądarka Ci je blokuje.
I jeszcze pytanie czy jest gdzies informacja ile kosztuje jedno kliknięcie w moje linki ?

Nie ma takich danych, koszt kliknięcia uzależniony jest od reklamy jaka się wyświetla w danym momencie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

linki powinny pojawić się pod banerem głównym na stronie oraz pod sondami po prawej stronie.
..ja je widzę pod reklamą tradedoubler... choć nie powinno tak chyba być. Prawdopodobnie przeglądarka Ci je blokuje.

Co powinienem zrobić i ewentualnie czy mógłbyś mi pomóc je odpowiednio umieścić ?

pzdr

adamswawa

U mnie są tak jak napisałeś.

to co mi może blokować wyświetlanie tych reklam - ponieważ nie widzę ich w IE firefoxie i operze ... a chciałbym je poukładać i zacząć zarabiać porządną kapuchę ;}} (to był żart dla mało domyślnych)

Jakie reklamy Ci się wyświetlają?

Fajnie, że znalazłeś rozwiązanie z pomocą wyszukiwarki. Fajnie, że podlinkowałeś tu do odpowiedniego wątku. Jestem przekonany, że ktoś z tego skorzysta. :]

Co do pytania o koszt kliknięcia, widać to w statystykach AdSense. W razie potrzeby skorzystaj z kanałów URL albo kanałów spersonalizowanych, żeby dokładnie zlokalizować kliknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności