Skocz do zawartości

Auto Tuning Show

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Po internecie krąży film z jakimiś debilami w BMW 7er, którzy przy próbie zrobienia z siebie większych idiotów niż są w rzeczywistości przewrócili ją na dach przez przypadek.

Nie mogę sobie wyobrazić sposobu myślenia takich ludzi, mi by było po prostu żal tego samochodu, a sytuacja prawie taka sama jak ta zakończona tragicznie kilka lat temu w Toruniu - tutaj też jakiś koleś się wychylał przez okno na kilka sekund przed przewróceniem auta. Ochrona tutaj nawet nie zareagowała (widać doskonale na filmie), że ochroniarz robi sobie zdjęcia zamiast zapobiegać takim sytuacją, przecież ktoś mógł tamtędy akurat przechodzić, a gwarantuję, że debil z tej 7er nawet o tym nie pomyślał.

I przez właśnie takich ludzi jeżdżę tylko na imprezy "zamknięte" "mojego" klubu (MazdaSpeed.pl) na których wszyscy się znają, jest spokój i nie ma zarówno takich debili jak i takich sytuacji.

W zeszłym roku (i dwa lata temu) ATS był organizowany w moim mieście (Piła) i się strasznie, ale to strasznie na organizatorach zawiodłem, z listy atrakcji, które miały być nie odbyło się NIC. Jak można, aż tak bardzo wprowadzać ludzi w błąd? Bo rozumiem, że jedna z atrakcji mogła by się nie udać, ale kilkanaście na raz!? Nawet głupi jest w stanie stwierdzić, że to dla picu było robione, i gruba kasa poszła do kieszeni organizatorów "za nic".

No - ulżyło mi trochę ;)

PS. Nie mam nic do BMW, podobają mi się te auta, nawet bardzo, no ale akurat BMW tutaj brało udział...

Pozdrawiam,

Hubert

Po internecie krąży film z jakimiś debilami w BMW 7er, którzy przy próbie zrobienia z siebie większych idiotów niż są w rzeczywistości przewrócili ją na dach przez przypadek.

Wiem, widziałem to. ;)

Byli i tacy, co skakali po swoich samochodach.

W zeszłym roku (i dwa lata temu) ATS był organizowany w moim mieście (Piła) i się strasznie, ale to strasznie na organizatorach zawiodłem, z listy atrakcji, które miały być nie odbyło się NIC. Jak można, aż tak bardzo wprowadzać ludzi w błąd? Bo rozumiem, że jedna z atrakcji mogła by się nie udać, ale kilkanaście na raz!? Nawet głupi jest w stanie stwierdzić, że to dla picu było robione, i gruba kasa poszła do kieszeni organizatorów "za nic".

Niestety tutaj było to samo. Żenada, ale do rana i tak siedziałem. 25 zł za wejście, to chciałem się pobawić:D

Znalazłem ten film z dachowaniem: https://pl.youtube.com/watch?v=KMI4WVtI-kk

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Ehh i dlatego takie imprezy trzeba odpuszczać.

Ja np w tym roku juz chyba po raz ostatni odwiedziłem Hradec Kralove. Z roku na rok większe chamstwo, a w tym roku jeszcze nasiliły się kradzieże czego ofiarą padł chociażby mój telefon.

Trzeba promować jakieś nowe imprezy typu organizowana przez Hondę Śląsk SummerCarsParty. Naprawdę świetna organizacja i fajna impreza, szkoda tylko że w tym roku pogoda nie dopisała.

Na 28 sierpnia zapowiada się w Imielinie Piknik u Bartaza. Tez fajna impreza, bardziej piknik niż zlot ale tylko ekipy tuningowców i naprawdę miła odskocznia od asfaltowych zlotów.

Co do kierowców BMW - chociaż nie chcę powielać stereotypów to jednak coś w tym jest. Takiego BMW Mania z tego co wiem nikt nie lubi, nikt ich nigdzie nie zaprasza i słyszałem trochę od osób które pomagały współorganizowac imprezy BMW Manii które neistety tylko potwierdzają to co wszyscy już wiedzą.

A szkoda bo sam zachorowałem na BMW teraz :/

Zobacz tuning i drifting w Ultime.pl.

Najlepsze Strony internetowe, nie czekaj sprawdź już dziś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności