Skocz do zawartości

Logowarka do precelkow na załozone ręcznie konta

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Aby ułatwić preclowanie osobom ręcznie zakładającym konta przygotowałem program - bazę danych pozakładanych kont.

Program służy do logowania na konta które RĘCZNIE sobie pozakładaliśmy. Po uruchomieniu programu należy dodać nowe konto które zostanie zapisane w bazie danych. W celu zalogowania sie na wybrane konto należy kliknąć na Wczytaj -> zaznaczyc wybrane konto i kliknac zaloguj.. a program otworzy na przegladarkę [na stale ustawiłem FF] i zaloguje nas na nasze konto.

oknologowarkiwh9.jpg

Program po zaznaczeniu konta ma w prawym przycisku myszki opcje do edycji danych oraz skasowania;

Program jest za FREE do pobrania tutaj;

Mam nadzieję, że sie Wam przyda.

PS

Bez większych problemów mógł bym zaimplementować w tym programie:

--- dużo ciekawych funkcji ---

Ale ze wzgledu na to, że jestem przeciwnikiem tego typu rozwiązan w/w implementacji nie będzie :P

Pozdrawiam ALL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Żadna konkurencja->dziecinada.

Program jest darmowym pomocnikiem i służy do logowania na uprzednio zarejestrowane konta. Nie do ich rejestracji...

@sylwin - w tej sprawie proponuje Ci zgłoś się do osób zajmujących się dodawarkami...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

_____Małe ułatwienie w programie logowarki____

Większość maili z hasłem ma format [lub angielskojęzycznie] :

Nazwa użytkownika: jakis_user

Hasło: Jakies_haslo

https://www.jakis_precelel.com/wp-login.php

związku z czym zaimplementowałem prosty import danych. Wystarcz je skopiować i wprowadzić do okienka importu.

Po imporcie pojawia się w polach do wprowadzania danych...

Jeśli ktoś już program pobrał i wprowadził swoje dane powinien po ściągnięci zipa nowej wersji podmienić tylko program exe. Baza zostaje oczywiście bez zmian. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności