Skocz do zawartości

Z: Mini Konkurs site2k7

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Edyta - zgadza się - mógł tak pomysleć, stąd napisałem że zanim oskarżył mogł zadzwonić a dostałby info iż ja jego pomysłu nie przekazałem dalej.

Nie jestem wstanie dać ci nic poza screenem bowiem ten wątek jest widoczny tylko dla org. party a ja niemam uprawnień by pokazać te kilka postów w wątku dostępnym dla wszystkich jako jakieś kopie czy coś.

Edyta ja nie będę przekonywał że jest tak jak mówie już bo widze że to niema sensu, dałem screena ? mało.

Akurat ja jestem osobą której wystarczy że wie dla siebie jak było a jak ktoś nie rozumie screena i dlaczego jest pocięty to trudne. Prawde mówiąc nie powinien się pojawić nawet on ! bowiem jest elementem wątku dostępnego dla organizatorów. Stąd przez fakt iż ktoś jest zbyt przerwrażliwiony ja naruszyłem zasade tajności wątku na temat organizacji party czy konkursu. Chyba oczywistym jest że takie wątki nie są dostępne.

A czy gdy mnie nie było a Intruder powiedział że to byl jego pomysl dał chociaż screena ?.

Przedstawiłem kolejność, przedstawiłem że owszem Intruder pisał do mnie o tym. I czy to że znam Jimmiego, rozmawiamy telefonicznie itp oznacza że rozmawiamy o wszystkim. Nie wybrażam sobie gdyby fakt iż znam Jimmiego i rozmawiamy przez telefon miał powodować iż przekazuje każdą rozmowe na GG.

Poprostu ludzie którzy tylko potrafią jęczęć a nie zrobią nic samemu wymyślają afery.

Nikt nie bronił przecież intruderowi zrobić konkursu.

Pozatym ten mini konkurs wyszedł przypadkowo - i gdyby Intru był potwierdziłby iż ja dążyłem do większego z całkiem innymi zasadami i pomysłami,

Wierz mi Edyta mam tyle swoich pomysłów że nie musze zabierać innym i Intru dobrze wie iż w wielu sprawach wzorował się na moich pomysłach ale czy ja mu kiedyś coś zarzuciłem ;)? NIE. Problem w tym natomiast że co do konkursu obecnego ja się nawet nie wzorowałem na tym co intru rozmawiał ze mna, bowiem jak widać ze screena nie jestem jako twórca pomysłu konkursu.

Pozdrawiam

miłego dnia :D

ps. Edyta nie wciągaj mnie już bo :D ty to lubisz wkręcać.

Z drugiej strony :) możesz wkręcać to obrazuje potrochu ile ludzi ma własny rozum i potrafi analizować skąd się biorą takie a nie inne ataki. Jak dla mnie ludzi boli że potrafią tylko narzekać że ktoś coś robi a sami nie zrobią nic. O taka juz mentalność. Koncze wypowiadanie się w sprawie Intrudera bo to teraz jego biznes ! sprawe wyprostować i jego zmartwienie. Edyta co do postów - znasz mnie już troche i sama wiesz - że ja jak coś mysle tak pisze - i chyba sam michał czy jimmi wiedzą jaki jeszcze jakiś czas temu miałem stosunek do PIO. Co nie oznacza że mam taki teraz. Ty też całe życie żyjesz jednym przekonaniem ? Bo ja uważam że warto czasem zmienić postrzeganie spraw co uczyniłem w stosunku do PIO - owocami tego było choćby Seo party

Czekam aż ktoś przeniesie to do kosza bo to wątek o konkursie a wątek o aferze konkursowej jest gdzie indziej ;)

Grupa trzymająca władzę na PIO składa się z dwóch osób Kuby i Michała, a to że razem realizujemy jakiś wspólny projekt nie oznacza ze jesteśmy powiązani umowami do końca życia.

Też możesz mieć jakiś swój projekt i poszukaj osób do jego wspólnej realizacji a może chcesz byc jednym z organizatorów przyszłej konferencji też nie widzę problemów wpisowe będzie oscylowało w granicach 10k zł i będziesz miała swój głos

Jak już wspomnialem nikt nikomu nie broni przyjśc z propozycją do Kuby czy MIchała o zorganizowanie czego kolwiek co by rozpropagowało branżę pozycjonowania.

Marketing internetowy dla firm

Xann bo pewno problem w tym że 4 osoby się jakoś dogadują i coś wspólnie potrafią zorganizować. Najlepiej robić afery by te osoby na siebie się poobrażały itp. co spowoduje słabsze szanse organizowania jakiś party konkursów. Ja tez proponuje wydać kilka kawałków i zobaczyć jak to jest ! ;) wtedy jest szansa na wizytę w GW czy poznanie ludzi z portali. Bo drogą ataków i śmiesznych afer bez 5 groszy inwestycji to sobie można na lizaka zarobić !.

ludzie dajcie spokój , zachowujecie sie jak dzieciaki w przedszkolu lub co gorzej nasi politycy, afera za aferą. Czy Wy nie macie faktycznie co robic tylko szukacie jakiś smrodów jeden na drugiego? No i co z tego że Intru rzucił jakies tam hasło a ktoś inny to wdrozył? Czym ze jest taki konkurs?

Jesli nie ma byc na site zróbcie na co innego np. ilosc zaindeksowanych linków do godziny 0:00 dnia tego i tego. Jakby co mozecie mój pomysł wdorożyc nie będe robił lamentów.

Do adminów: założcie może jakis osobny dział, coś o nazwie pudelek, ploty i tam niech sobie te smrody wyciągają

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=299204 to dla intrudera.

Po przeczytaniu wątku jeszcze raz ze screenami od szooka.

Adek szook chciał miec taki dział na pio pod tytułem afery i robić konkursy na aferę tygodnia i miesiąca a nawet roku...

Fakt ze ten wątek sie zrobił totalnym off topem.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ok, chcieliscie dowody to macie, przyznam sie, ze sie nie zaczytywalem. Mam wstep dodzialu organizacyjnego dla administratorow, gdzie zalozylem topik, zwroccie uwage na daty, poniewaz napisany tam topik nie wzbudzil zadnego zainteresowania napisalem bezposrednio na gg do Szooka. Mariusz zauwaz daty i zauwaz ze to co wkleiles Ty tylko potwierdza to co napisalem.

dowodygi7.jpg

I ode mnie nakoniec:

1. nie robcie z tego afery, bylo, minelo - uznalem, ze nie jestem tutaj potrzebny skoro przy realizacji konkursu zostalem pominetywiec sie odsowam.

2. domyslam sie, ze Xann mogl o tym nie wiedziec, wiec tak jak napisal, ze dostal pomysl i zrobil grafike jest prawda.

3. Mariusz - najbardziej zawiodlem sie na Tobie ale ok - mam nauczke na przyszlosc, wybralem Ciebie bo jestes postacia barwna, masz sile, zdolnosci organizacyjne, ktorych mi brakuje ... i masz Szook.fm - idealne zestawienie na wspolorganizatora.

Ma to do tego iż mimo faktu iż Intruder powiedział mi na GG o pomyśle nie powstał konkurs w związku z rozmową z Intruderem.

I tak glupio mi, ze bez Twojej zgody wkleilem niewielki fragment naszej rozmowy i nic wiecej juz nie wkleje ale zauwaz, ze po mojej propozycji zmieniles temat i nie napisales ani slowa co tymsadzisz wogole. Czyli uznales, ze po co robic konkurs z jakims intruderem jak mozna z kims innym, nic wiecej nie napisze bo nie jestem Begger czy jakas inna aferzystka :D

4. Dziekuje tym, ktorzy mnie poparli iprosze adminow, zeby juz zamkneli ten temat, wrzucili do kosza czy cos, w koncu nic sie takiego nie stalo !!!

pozdrawiam wszstkich ;)

ps. to jest jakas kpina zeby na porzadnej klawiaturze Logitech nie dalo sie normalnie pisac bo spacja raz dziala / raz nie :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

I niema to jak rozmowa telefoniczna.

Z intruderem wyjasnilismy sobie kolejność wydarzen i fakty. Bo nie chcialbym aby ktoś mnie posadzał o coś szczegolnie ze ja sie dowiedziałem o tym samym pomysle od 2 osób.

Mam nadzieje że napisze iż nie posądza mnie już o to coś

Pozdrawiam

Mariusz

No i sobie z Szookiem pogadalismy - najpierw proponowal mi dedyka w KEi za milczenie.... Zartuje ;)

Okazalo sie, ze Mariusz nie wiedzial o moim poscie na czesci dla adminow, czyli tam, gdzie pierwszy raz padl z mojej strony pomysl konkursu. O pomysle dowiedzial sie od jednego z adminow, po czym napisal to co wkleil w screenie, ze ja mialem taki sam pomysl (dziwny zbieg okolicznosci) wiec Mariusz tu nie zawinil, za co Cie oficjalnie przepraszam. A reszte juz wiem i wiem kogo nalezy unikac.

heyyah !

Teraz Jimmi zaoferowal mi Hummera wiec juz siedze cicho - oczywiscie tez zarcik taki :D Wyjasnilismy wszystko, jedno wielkie nieporozumienie, narazie sobie odpoczne i moze i'll be back za jakis czas :D

Udanego konkursowania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności