Skocz do zawartości

Problem z polskimi znakami

proweb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie braku polskich znaków na moim portalu rozrywkowym www.ooj.pl

Chodzi mi o stronę główną a mianowicie tekst na dole strony :

�mieszne filmiki

Tylko u nas znajdziesz tysišce �miesznych aplikacji takich jak

�mieszne Filmy, �mieszne Reklamy , kabarety

Proszę o informacje co powinienem poprawić. Czy ewentualnie po wstawieniu odpowiedników dla dla polskich znaków wyszukiwarka google bedzie poprawnie odczytywała zawartość tekstu z polskimi znakami ??

Proszę o jakąś radę.

Pozdrawiam

poczytaj o kodowaniu strony, zadeklarowałeś iso-8859-2 więc wszystkie polskie znaki powinny być w tym formacie zapisane, uzyj jakiegoś konwertera, albo pobaw się ręcznie

dla ś odpowiednikiem w iso jest znaczek pi

dla ą odpowiednikiem w iso jest znaczek plus minus

odpowiedniki nazwałem słowami, bo nie wiem jak to tu wstawić Pi zamienia na ¶ a plus minus, na ±

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dowolny edytor HTML i włącz konwersje na iso-8859-2 albo po prostu napisz ten tekst w iso, albo znajdz program Gżegżółka lub KeyPlus i napisz w odpowiednim kodowaniu...

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności