Skocz do zawartości

cba.pl

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

a więc jaki darmowy hosting polecacie?

Jak koniecznie ma być darmowy to ten.

Jednak lepiej siedzieć na swoim. Na początek powinieneś się zmieścić w 100zl/rok.

Jeśli chcesz to za pare linków na stronie + baner reaklamowy (taki maly :)) moge ci udostępnić trochę miejsca na serwerze :) Pisz na PW

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Rozmawiałem już z lolkiem (nie wiem czy znacie ale polecam :link:) i mogę sobie wykupić hosting reselerowy i tam osadzić nawet pięć serwisów. za 1,5GB transferu zapłacę 33zł (rok). Doliczając do tego z 5 domen to mogę się zmieścić w 150zł za rok. Tylko jak to 1,5GB podzielę na pięć serwisów to zostaje po 300MB miesięcznie... nie wiem czy to wystarczy. Jak można sobie w przybliżeniu obliczyć transfer miesięczny?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Proste.pl jest całkiem niezłe. Możesz jeszcze pomyśleć nad https://8p.pl.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

www.awardspace.com - darmowy hosting bez reklam

200MB Disk Space

5GB Monthly Traffic

2 Domains Hosting

5 Subdomains

Free DNS Server

PHP, Perl/CGI-BIN

1 MySQL Database

FTP/FrontPage Access

5 POP3/IMAP E-mails

FREE Account Setup

Web-based File Manager

Jeden z moich klientów utrzymuje na nim swoją stronę i nie narzeka.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności