Skocz do zawartości

"Jesteś z USA - zapraszamy" - jak "udać", że znajduje się na terenie USA?

mess_alex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

lista stron (np. pandora.com) z których nie mogę korzystać (bo jestem w Polsce) ciągle się powiększa :D

Przez najbliższe dwa tygodnie będę miał trochę wolnego czasu i postanowiłem spróbować jakoś rozwiązać ten problem (^). Niestety nie za bardzo orientuję się w temacie.

Chciałbym "oszukać" takie strony jak np. wymieniona wyżej pandora czy nbc.com/Video/rewind/full_episodes/heroes.shtml - "wmówić im", że jestem w Stanach.

Niestety nie wiem nawet o co zapytać Google...? Czego mam szukać, są o tym (:D ) jakieś książki?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów.

Anonimowe Proxy

Tylko teoretycznie, bo jak mess_alex to kolega che sobie obejrzeć Heroes'a, a używjac proxy z USA to sama reklama przed filmem będzie mu sie z 10 min ladowac, a film pewnie min. godzinke (przy b.dobrym) łączu ;asdff

Imo według mnie nie da rady, to już 10x szybciej te odcinki z torrenta sciagniesz ;- )))

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, czyli teraz zainteresuję się p2p :), wcześniej nie widziałem takiej potrzeby.

@Fidma, też tak zrobiłem, ale od pewnego czasu to już nie wystarcza

Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności