Skocz do zawartości

Parę pytanek

Salek1989

Rekomendowane odpowiedzi

Większość stron powstaje teraz w php-fusion. A tam systemem wymiany linków jest button panel, czy zatem nazwa jakiegoś tam buttona pełni rolę anchora w normalnym linku ? Czy może lepiej jednak dodawać linki do stopek ?

Czy w ogóle katalogowanie w qlweb jest opłacalne ? Bo czytałem, że teraz jedynie katalogi Seo mają pewną (aczkolwiek małą) wartość.

Ile stron powinno liczyć dobrze przygotowane zaplecze w przypadku gdy budujemy je na domenach ? Wiem, że budując na subdomenach znacznie więcej, czyli ile ? Trochę abstrakcyjne podejście, ale jednak warto wiedzieć jeżeli już się za coś człowiek bierze. Wyeliminujmy czynniki takie jak popularność stron i PR. Osobiście posiadam 5 domen i około 10 subdomen, troszkę skromnie, ale kiedyś postawię własny katalog i jakiś presell :blink:

I w związku z tym też mam pytania. Jaki jest dobry skrypt ? Może być płatny, jednak mi zależy na darmowym i tak już się spłukałem na domeny. Przypuśćmy, że katalog ma już jakąś popularność, jakie wtedy parametry powinien mieć serwer ? Czy może polecacie jakiś konkretny ?

Uuuuf, nie denerwujcie się, że tyle pytań ;) na parę już niby znam odpowiedź, ale oczywiście lepiej się upewnić.

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności