Skocz do zawartości

FILTR/BAN - W GOOGLE

Rekomendowane odpowiedzi

to nie miało byc złośliwe, napisałem, co zrobi laik, nie dlatego, że tak bym chciał, a dlatego, że tak własnie jest...

złosliwe było by, gdybym napisał: przecież i tak jak dostaniesz bana lub nie, to przyjdziesz i załozysz nowy temat, by sie upewnić czy masz lub nie masz bana, zasłaniając sie swoim laictwem...

widze, że boli Cię nadal Twój temat dotyczący problemu z 404...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Oki, usprawiedliwienie zostało przyjęte. Wybacz być może błednie zinterpretowałem Twoją myśl :) Hmm...mimo to czasami mógłbyś byś nieco milszy, przyznaj się zdaża Ci się tu być złośliwym :P

Ps. Temat błedu "404" został wyjaśniony a pomogli mi sympatyczni internauci z forum.

Pozdrawiam.

czasem takie złosliwości (choc ja nadal uważam, że nie jestem złosliwy :P ) zmuszją adresata do załączenia myślenia, oczywiście można podać gotowe rozwiązanie, tyle że ja akurat należe do osób uważających, że myślenie nie boli...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności