Skocz do zawartości

Dreamhost i kody promocyjne

kamrat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam

Właśnie przed chwilą kupiłem u nich konto. Panel masakra ale można się przezwyczaić. Coś tam pozmieniali ale wpisałem kod PROMO200

i dostałem największą zniżkę. Kod dostałem od gościa ( Polaka ) który jest moderatorem u nich na forum czy jakoś tak.

Na swoim blogu napisał, że kod jest zawsze aktualny.

dreamHost-Promocode.gif

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Witam

Właśnie przed chwilą kupiłem u nich konto. Panel masakra ale można się przezwyczaić. Coś tam pozmieniali ale wpisałem kod PROMO200

i dostałem największą zniżkę. Kod dostałem od gościa ( Polaka ) który jest moderatorem u nich na forum czy jakoś tak.

dreamHost-Promocode.gif

A jaka daje znizke???

Wpisalem pare innych i ten promo to max jest -50$ i wychodzi 60$ za rok;/

Witam

dreamHost-Promocode.gif

A jaka daje znizke???

Wpisalem pare innych i ten promo to max jest -50$ i wychodzi 60$ za rok;/

To kod na najwiekszą zniżkę a w razie problemów można skorzystać z tutoriala na gościa stronie LINK DO STRONY Szkoda, że nie ma już tych największych Bonusów ale i tak cena kładzie na łopatki nasze hostingi.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Popisalem pare maili z suportem, oto moje spostrzezenia:

- odpisuja nawet w 2 minuty

- mozna trzymac strony dla doroslych zgodne z amerykanskim prawem

- średnio na 50 dodanych stron, mniej niż 10 dostanie inne IP

- w ciagu 90 paru dni można zrezygnować ze zwrotem kasy

- instalacja wp, phpbb jednym kliknieciem

- konto shell

- na pytanie, jak oceniacie stabilnośc serwera po zainstalowaniu 300 Autoblogow oni: "Yikes!" ze moze za duzo ramu i procka czerpać

Witam

To kod na najwiekszą zniżkę a w razie problemów można skorzystać z tutoriala na gościa stronie LINK DO STRONY Szkoda, że nie ma już tych największych Bonusów ale i tak cena kładzie na łopatki nasze hostingi.

rotfl byś miał chociaż przysłowiowe jaja i się przyznał, że to Twój kod i Twoja strona :)

404.tf

dokladnie polskie sie nie umywaja - przynajmniej jesli chodzi o to co daje ale to tylko co widze na razie po 3 tygodniach testowania, zobaczymy co bedzie pozniej :)

dziala wiekszosc skryptów i ja sie zalapalem na promocje MAX która była jakeis 90% czy cos w tym stylu

panel nie jest wazny jesli czlowiek szybko sie zorientuje co i jak i jak za ta cene i wymagania mozna sie przyzwyczaic chyba ze za pol roku okaze sie ze sa jakeis jeszcze ukryte zasady lub poprostu zle czlowiek przetlumaczyl :)

ale to dowiadujemy sie zawsze w praniu

zobacze jak przeniose wszystko z nazwa czy beda jakeis problemy - :D wtedy sie okaze

ps. wie jak ktos wygenerowac tam kody promocyjne i co sie z tego ma ??

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności