Skocz do zawartości

Zbyt ciepło by zarabiać

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Padam.. mam robote w php a zamiast tego ciagle leze i ogladam debilny serial o tym młodzieńczych rozterkach supermena... na szczescie skoncyzły mi sie odcinki, tzn jeden bedzie za 40 minut, a potem ostatni no i nastepny sezon za pare miesiecy ufff...

Ja też roboty mam nie mało, a ostatnio mój dzien wygląda tak: budzik --> prysznic --> kawa --> analiza statystyk --> Moda na Sukces == brak chęci --> sen

Jest tak gorąco, że nic się nie chce kompletnie, dzisiaj może zrobiłem coś więcej, ale trzeba z tym skończyć i działać, bo nie długo w ogóle nie będe miał na nic czasu :/

Big Maci (tak się odmienia?)

A to zależy co chcesz odmienić :)

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
[...]Ty jadasz coś czasami???

Big Maci (tak się odmienia?)

ile płacą Ci za udział w tym eksperymencie medycznym??

jak juz skończysz to pokaż koniecznie swoje zdjęcie, będzie świetna reklama takiego trybu życia:)

Witam,

w Krakowie umieramy z tego upału :)

ale ponoć jutro ma być już lepiej ;)

@Edyta: ja też chce mieć taką lodówkę! xD ale mogłaby być wypełniona czym innym :)

Piwo to moje paliwo :)

Pozdrowienia.

– Whose motorcycle is this?

– It's a chopper, baby.

– Whose chopper is this?

– Zed's.

– Who's Zed?

– Zed's dead, baby, Zed's dead.

Jeżeli w ogóle pojadę na wakacje :) to prawdopodobnie w Bieszczady więc wolałbym, mimo wszystko, żeby było troszkę chłodniej :)

Ale co prawda to prawda. Taka pogoda jak jest sie nad morzem jest zdecydowanie sprzyjająca :)

Pozdro.

– Whose motorcycle is this?

– It's a chopper, baby.

– Whose chopper is this?

– Zed's.

– Who's Zed?

– Zed's dead, baby, Zed's dead.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności