Skocz do zawartości

Pytanie o legalność nazwy

Długowłosa pantera

Rekomendowane odpowiedzi

W tym tygodniu mam zamiar postawić na domenie piekoszow.eu nowego precelka (lecz nie takiego zwykłego - możliwość zamieszczania również krytyki różnych firm w kategorii "opinia" oraz artów pozycjonujących z jednym linkiem na około 600 znaków nie licząc spacji, przecinków itp., wielokrotność 600 znaków = możliwość zamieszczenia kolejnego linka). Mam zamiar zatytułować go "Biuletyn Informacji Publicznej". Na stronie www.bip.gov.pl nie dopatrzyłem się żadnego -a ani ®-a (jak jestem ślepy proszę mi to wytknąć otwarcie na forum dając jakiegoś linka). Biuletyn oczywiście będzie postawiony na moim skrypcie, który udostępnię po około dwóch miesiącach (testy) publicznie pod pewnymi warunkami.

Moje pytanie brzmi: Czy mogę użyć nazwy (nie logo) "Biuletyn Informacji Publicznej"?

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności